Do odbioru osobistego w stanach ;). Cost ~$1000 to ship internationally. NO INTERNATIONAL BIDDERS please (sorry). Co już chyba nie jest w ogóle opłacalne...
pare postow wyzej wyzej poruszylem temat o tych niby oplacalnych zakupach i super ofertach EBAY w USA:) tylko 10 tys km droga lądową niema to jak wysylac komus pieniadze na drugi koniec swiata
Ja tam nie widzę problemu z zakupem takowej Amigi ze sprzedażą do USA tylko. Daję znajomemu cynk w MA i kupuje. Potem wysyłka do mnie jakąś polską firmą spedycyjna i po zawodach - tylko że kasy brak hehehe. Przynajmniej na razie kasy brak ...
tomski to calkowicie inna sprawa :)
masz kogos w usa kupuje tak jak ty na allegro powiedzmy ryzyko zmniejsza sie o 70 proc :)
osobiscie nigdy bym nie wyslal nawet dolara komus tak daleko
Pluję sobie w brodę, że nie wróciłem do Amigi wcześniej. Tak to bym wyhaczył znacznie więcej lepszego sprzętu na ebayu z USA bez proszenia kogokolwiek o pomoc.
Tutaj ciekawa cenowo oferta na CV 64/3D. Cena 120 EUR - gdyby ktoś był zainteresowany, to zająłem kolejkę :) Jedyny minus, to że sprzedający to 'świeżynka' i nie ma żadnych komentarzy na Amibay.
O ciekawe za ile pójdzie minimig - szkoda, że nie ma arm controllera na pokładzie. Powiem tak, że jakby się postarać, to za tą cenę można złożyć 3 sztuki :)
wiec w czym problem sprzedawac na ebay niemiec czy francuz nie marudza...
sprzedalem cos na ebayu za 450 zl .. a gdybym wystawil to na allegro za 100 blendor by napisal ze jestem cwelem
lek_med mail wyslany czekam na fotki i odpowiedz
Ostatnia aktualizacja: 04.04.2012 15:20:56 przez HOŁDYS
O ciekawe za ile pójdzie minimig - szkoda, że nie ma arm controllera na pokładzie. Powiem tak, że jakby się postarać, to za tą cenę można złożyć 3 sztuki
Można nawet 3 i pół... Tyle, że komu by się chciało :P
Jednego polutowałem, drugi nieruszony od kilku lat (cały komplet elementów i PCB) i chyba czeka na to, że syn się za niego weźmie - ale za kilkanaście lat to będzie takie archeo jak dzisiaj lampy ;)
tiaaaa nie przysuguje prezesowi firmy ktory mial wlasna dzialalnosc i placil co miesiac np 10 tys podatku przez 5 lat ...takiemu zasilek nie przysluguje polskie prawo pracy rulez
Nie jestem na bieżąco ale zasiłek chyba można dostać maksymalnie na 6 miesięcy pod warunkiem że się przedtem sześć miesięcy przepracowało, wysokość zasiłku zależy od ilości przepracowanych lat na pełny etat.
Lub jeżeli umowa jest rozwiązana za porozumieniem stron, lub jeżeli w ciągu ostatnich sześciu miesięcy miało miejsce coś podobnego (wypowiedzenie, porozumienie stron i jeszcze kilka innych przypadków).
Zależy od podejścia, cenowo Sam jest chyba więcej warta ale tzw. "nowe Amigi" to nie to samo co stare. W ramach testu uruchomiłem sobie Morphosa na PM, fajne ale klasycznej Amigi nie oddał bym za taki zestaw.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.