Ja już ludzi nie lubię! Nie lubię prywaciarzy, ZUS, Platformy Obywatelskiej, PiS, SLD i reszty partii! Nie lubię wierzących i ateistów oraz kleru! Nie lubię USA und Unii Europejskiej! Nie lubię konsol i PC! Nie lubię pracy i edukacji! Nie lubię alkoholu, narkotyków, papierosów i kawy und dopalaczy! Nic już nie lubię! Chcę tylko spokoju! Nie lubię telewizji, radia i internetu! Nie lubię sportu! Nie lubię marketów i sklepów Społem! Nie lubię rowerów, samolotów i samochodów! Nie lubię socjslizmu i kapitalizmu - dwa stare systemy przstarzałe! Niech politycy trzeci system lepszy i nowszy wymyślą! Nie lubię hałasu i spalin! Lubię za to się spuszczać, jeść i spać!
Nic nie lubisz, a jednak cos lubisz, inaczej po co mialbys zyc tak, dewiza na zycie 3xP, poruchac, pojesc, pospac, po co Ci w ogole mozg, mi sie wydaje tutaj bezuzyteczny ?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.