@brain030, post #118
@Krashan, post #113
Dziwię się "kręgowi obrońców", że popierają niesolidność w biznesie.
@wali7, post #116
A czym się denerwujesz? Zapłaciłeś, straciłeś pieniądze? Nie. Więc w czym problem?
@karolb, post #120
Nie, lepsi są podżegacze których sprawa nie dotyczy, bo nawet gry nie zakupili xD.Skąd wiesz, znamy się, widziałeś co robiłem ? Bo jeśli nie to przestać wymyślać jak dziecko.
Pisanie że jakoby specjalnie zrobił zbiórkę żeby kogoś okraść, jest szkalowaniem.Jaką znowu zbiórkę ? Nawet nie wiesz co się wydarzyło ...
@rbej1977, post #124
Dzięki ludziom Twojego pokroju ten kraj jest taki jaki jest.....
@XTD, post #90
Czytam te posty i naprawdę oczom nie wierzę.
Zanim napiszę dlaczego, powiem tylko, że tak - generalnie wszyscy krytykujący mają rację co do sedna sprawy. Tak, jest to nie fair itd. Ale...
@wali7, post #127
pozwoliłem sobie na zadanie pytania chatowi GPT
@Dopuser, post #129
@brain030, post #125
Skąd wiesz, znamy się, widziałeś co robiłem ? Bo jeśli nie to przestać wymyślać jak dziecko.
Jaką znowu zbiórkę ?
Nawet nie wiesz co się wydarzyło ...
@Ralpheeck, post #128
@karolb, post #131
@Ralpheeck, post #128
@_tBn_, post #132
@_tBn_, post #132
@tukinem, post #135
@karolb, post #131
ja tylko dałem przykład że jest to szkalowanie bo jest nieprawdą.Która część mojej wypowiedzi jest nieprawdą? Była promocja na grę, gdzie zakupiło ją sporo osób ze względu na zapowiadaną podwyżkę ? Była, fakt niepodważalny. Ludzie mieli otrzymać grę w zapowiadanym, już drugi raz terminie (jakość miesiąc od promocji), ktoś ją dostał ? Nie, gry nie było i nie ma. Czy ktoś, kto chciał zwrot pieniędzy, wtedy czy teraz, go dostał ? Nie nie dostał. Jak to wygląda ? Bardzo, bardzo źle.
Ja tutaj widzę 3 grupy ludzi:Niestety źle widzisz, a jeśli kupił grę mój syn, albo brat, to mam prawo się wypowiadać ? Kto dał Ci prawo aby o tym decydować ? Może ja kupiłem, mam pokazać fakturę ? Niby dlaczego Tobie ? Przestań wymyślać jakieś szkalowania, powtarzać dziwactwa o zbiórkach i wymyślać podział ludzi na grupy i kto ma prawo się wypowiedzieć. Mamy tutaj publiczne forum, temat jest dla każdego, wszyscy mogą napisać w temacie co o tym sądzą.
@Aniol, post #138
@KM_Ender, post #139
@wali7, post #141
@brain030, post #140
Niestety źle widzisz, a jeśli kupił grę mój syn, albo brat, to mam prawo się wypowiadać ?
@wali7, post #130
Zapytaj ChatuGPT, bo ja do tego sie nie odnoszę
@Aniol, post #143
@wali7, post #136
@Dopuser, post #145
@_tBn_, post #147
@wali7, post #144
Nie możesz sobie ot tak, na podstawie własnych domniemań twierdzić, że to było oszustwo.Jakich domniemań ? Ktoś kto wydał pieniądze na towar i go nie dostał, ani nie odzyskał wydanych pieniędzy domniemywa, że został oszukany ? Czyli tylko wszystko mu się wydaje ? Czasem nie wierzę w to co czytam, serio. Oceniłem proceder, a nie samą osobę, ne wiem kto to wymyślił, kto za tym stał i jakie miał intencje. Efekt jednak nie jest domniemaniem tylko faktem.
Tak? Zatem ktoś z wymienionych kupił grę? Tak, czy nie?Zapytaj sztucznej inteligencji.