[#179]
Re: 20sty jubileuszowy SACPik....
@WojT_GL,
post #1
Witam,
Dzięki wszystkim za imprezę ;) Widzę, że nasz SACP rozrósł się do dużego i renomowanego już spotkania AMImaniaków. Jubileuszowa impreza była wprost świetna.
Azz dzięki za świetną prezentację (byłem jednym z wytrwalszych bo wytrzymałem do SACP vol 12 :)), największym zainteresowaniem cieszyły się zdjęcia z SACP 10 z Vegetą w roli głównej ;). Naturalnie ciasto też wyśmienite. Tak poza tym to chyba się trochę obawiałeś "Mununa" bo Twój kapelusznik nie stanął do walki ani razu :D
*y kiedyś pożyczę od Ciebie tą niemiecką książkę - jak oczywiście będzie taka opcja. Dzięki za opisanie pamięci SIMM - Alf może da radę potestować.
Podziękowania dla Mordimera za transport do MDK Jordan,
Alf poczekaj jak mój "Munun" przysadzi kuracje, to Twój żółtek "straci głowę" nie raz, nie dwa i skończą się żarty o przypalonej kanapce

Oczywiście wielkie dzięki za odnowienie myszki.
Chudy i MadMan dzięki za pojedynek na turnieju ;) Madzio nie zagraliśmy w bombermana, a kabel miałem w zanadrzu dla 4 graczy.
Wojt następnym razem rewanżowe spotkanie naszych jedenastek z lekką dozą hazardu ;)
Dzięki koledze który siedział po mojej lewej stronie za starania udostępnienia działającej wersji WHDLoad gry UFO: Enemy Unknown
Oczywiście fajnie było widzieć wszystkich innych, a w szczególności ekipę z podbeskidzia która jest już raczej stałym bywalcem. Dzięki SACPowi jest okazja poznać osoby, które się widuje tylko wirtualnie na forum. Podobnie jak Pekdar uważam, że Arti jest nie do poznania po avatarze na żywo.
Do zobaczenia za kwartał.
P.S Lotus III na ATARI ST i ta piękna muzyka