@Jacek Piszczek,
post #74
W odpowiedzi na komentarz
Moűecie sobie narzekaę ile chcecie
Jestem dozgonnie wdzieczny za pozwolenie. Bo juz myslalem, ze do tego nie mam prawa.
Kupowaliôcie Pegazy od Genesi, która juű nie interesuje sië MorphOSem
Od kogo mielismy kupic? Nie przypominam sobie abys Ty je sprzedawal albo ktokolwiek z MOST. To, ze sie Genesi juz nie interesuje to jest tylko i wylacznie Wasza wina, bo jak male dzieci woleliscie sie bic, a nie rozmawiac. Dobry wujek sie wkurzyl i Was olal, bo ilez mozna dzialac z taka niezorganizowana banda?
MOSTeam nie ma wobec uűytkowników absolutnie űadnych zobowiâzaď - nawet nie pîaciliôcie za MorphOSa, a tylko za sprzët
Co Ty nie powiesz? Wczesniej to gardziliscie pieniedzmi od userow, a teraz wypominasz, ze nie placilismy? Poza tym Genesi Tobie placilo, a ja zaplacilem Genesi, wiec jak smiesz mowic, ze nie masz wobec mnie zobowiazan? Przestan sie osmieszac
Moze jak kupilem Pegasosa od eFunzine to powinienem teraz z kalasznikowem pojechac do Lodzi?
Moűe kiedyô zdecydujemy sië na wypuszczenie update'u, a moűe nie
Ales sie nadal Panie Piszczek, uwazaj zebys nie peknal...
nasza praca i nasze pieniâdze
To zabierzcie jeszcze to cale wasze bagno z daleka od nas i powiedzcie jasno, ze nie potraficie sie dogadac. Po co mamy sie wszyscy denerwowac? Ty nie bedzie musial pracowac za darmo, ja nie bede musial sie denerwowac czytajac twoje wywody. Wszyscy beda szczesliwi.
PS Kto chce zamienic Pegasosa na Maca?