[#196]
Re: MorphOS 1.4.5 dla klasyków
@Grzegorz Kraszewski,
post #187
Jeżeli zależy Ci na merytorycznej dyskusji na PPA, powinieneś poprosić administratora forum o usunięcie swojego konta, co mam nadzieję, będąc człowiekiem konsekwentnym, zrobisz.
Dzięki za szczerość, wież mi że gdyby wszyscy twoi koledzy przedstawiali sprawę tak jak Ty, dawno już bym to zrobił. Niestety niekrórzy jakoś nie mogą powiedzieć tego wprost. Przykład choćby SirLeo, jak znam rednaczy, to chyba żadnemu na świecie nie zależy na rozkręcaniu dymu na swoim portalu. Przecież to chore i pozbawione sensu, no chyba że przez tę formę tanich igrzysk chce podbijać sobie liczniki, o co jednak Jego Wysokości nie podejrzewam. Tymczasem, gdy ten brednioserial zaczął już wygasać, gdy od kil;ku godzin nikt nikogo nie obraził, co więcej dyskusja zaczęła jakby wchodzić na merytoryczne tory, Król Lew, swoim prostackim komentarzem, niemal siłą zaciągnąl mnie na ring.
Cóż on tutaj rządzi, więc muszę podnieść gardę i stanąć na jego wyzwanie. Mam jednak propozycję zamiast toczyć nieustanne bezsensowne wojny i robić syf na portalu, niech poprostu pokaże swoją władzę. Wiem, a przede wszystkim On wie, że ja nie pasuje do profilu portalu, w którym krytyka zarówno PPA, jak i tak na pozór niewinnych rzeczy jak choćby wielkość MOSa jest zakazana, co za problem mnie zbanować. Ja sam tej przyjemności mu nie zrobię, mam taki wredny charakter że nie idę na rękę ludziom którzy bez przerwy mnie obrażają.