[#115]
Re: MorphOS 1.4.5 dla klasyków
@mailman,
post #108
uż Ci pisano, ale ze zrozumieniem czytać chyba nie potrafisz. To się pojawiło dopiero wczoraj wieczorem, w środku tygodnia. Nie wymagaj, że w niecałe 15 godzin, ktoś walnie piętnastoczęściową sagę poświęconą MorphOS-owi na klasyka. Będę złośliwy i zapytam dlaczego recenzja Update 3 dla OS4 zajęła Tobie aż tydzień? Może zajęty byłeś? Nie powinieneś przecież, bo lud czeka na recenzję. Weź ty się czasami zastanów zanim rozpętasz kolejną awanturę.
Nie pamiętam już jak to było, ale raczej zanim napisałem recenzję już na gorąco pisałem o nowych możliwościach. Pamiętam na przykład że po drugiej aktualizacji wogóle nie pisałem recki. Jednak na napisanie kilku zdań komentarza stać mnie już było w pół godziny po pobraniu archiwum. Nie oczekuję żadnej 15 częsciowej megarecenzji. Jednak na proste pytanie o prędkość, emulacji chyba mógłby mi ktoś odpowiedzieć nawet po półgodzinnym użytkowaniu. O dziwo nikt tego nie uczynił, ciekawe czy 100% classicowców w Polsce, jest podczas trwających właśnie wakacji tak bardzo zapracowanych, że nikt nie zainstalował jeszcze systemu.
Większość i tak Cię olewa.
Proponuje zamiast pisać komenty na takim poziomie, lepiej też jak to sie wyraziłeś "mnie olać". Tak chyba lepiej byłoby dla wizerunku PPA.
O kulturze, z którą tak bardzo walczysz i zarzucasz jej stały brak
O kulturze to może lepiej już nie mówmy, właśnie dałeś doskonały przykład swojej.