No właśnie zobaczyłem, motylek szary, pewnie wyprany, bo jakże inaczej. Pierwszy komentarz, no wybacz, ale powagi się nie da zachować, nie oglądaj broń panie instalek takiego Debiana, bo jeszcze stwierdzisz, że... a zresztą... :D Powiedz nam może, co można zrobić na AOS4.0 na klasyku, czego nie można zrobić na MOSie klasycznym? Zastanawia mnie, po czym poznałeś "ubogi system"? W czym ubogi? Jaca, powiedz chłopakom, żeby dawali rozkompresowane binarki (albo zostawiali w nich wszystkie komentarze), dorzucili nieco filmików, jakieś doce... ;)
Kaźdy się zastanawia, jak Ty takie rzeczy możesz wymyślać? To ja może idąc Twoim tokiem myślenia; AOS4.0 jest tłoczony na gorszych płytkach, jak nagrany na tym system może być dobry? Przeczytałem, że AOS4.0 wystarcza 16MB, jak może być funkcjonalny? - To jest dobre, oceniać funkcjonalność po objętości... :

Na szczęście to są tylko Twoje wnioski. No i sam się przyznajesz, źeś uparty i niech się wali, ale nie, bo tak... ;) Serio chcesz, żeby Hyperion podniósł cenę? :D
Mnie zastanawia jedno, czy więcej będzie osób z uA1 i AOS4.0, czy klasycznych z MOSem? Jak myślisz, ilu jest w Polsce takich?
Myślisz, że ludziom takie teksty ludziom też się fajnie czyta? Czym Ty chcesz przyciągnąć ludzi do nowej Amigi? Takimi bzdurnymi tekstami? Takie wątki jak ten, teź się nie czyta miło, tylko czemu znowu od Ciebie się zaczęło?