[#163]
Re: AmigaOS 4.1 wydany dla Pegasosa 2
Nie powiem, wiadomość bardzo miła. co prawda uznałem, że więcej jak 100 Euro za amigowy(czy też amigopodobny ;) ) system nie dam, bo hobby też ma swoje granice(dla każdego inne), ale chyba udam, że nie widzę tej 5 na końcu i kupię.

Szkoda tylko, że nie ma wersji demo, bo wolałbym przetestować przed kupnem, czy to naprawdę działa - o tyle, że z moim radeonem są ciągłe problemy z kompatybilnością i już parę rzeczy które miało niby działać(w tym open-source'owe stery z linuksa) jednak nie działało - tak naprawdę, to jedynie MOS na tym radku chodzi, ale MOS(przynajmniej w wersji 1.4.5) zlewa dodatkową(ponad 128MB) pamięć...
A swoją drogą, to zabawne, że akurat kiedy dałem sobie już siana z udawaniem, że Pegaz służy do czegokolwiek innego niż hobby i wyjąłem z niego 2x1GB Kingstona, a założyłem z powrotem 512MB, odinstalowałem linuksa, robiąc dodatkowe miejsce na MOSa i rozważałem opcje sprzedaży+rejestracja MOSa na Efikę+ ewentualny zakup Sam, pojawia się OS4 na pegaza... Rzeczywistość chyba jednak niechce, żebym się rozstał ze swoim Pegazem. ;)