@Wojox,
post #87
Każdy ma inne podejście. Ja wole mieć wszystko w jednym mniej miejsca zajmuje i nie plączą się niepotrzebne kable do monitora głośników itp, dlatego jestem zadowolony z eMac. Jako PC od 6 lat używam już tylko laptopów.
PB to duża nowość, bo system amigowy działa po raz pierwszy natywnie na komputerze przenośnym. AROS się nie liczy nie odpala aplikacji 68k.
G5 to tylko mocnjieszy proc, który tak naprawdę można wykorzystać tylko przy filmach FullHD lub w Blenderze, reszta softu dostępnego na MOSA i tak tego potencjału nie zutylizuje.
Zdecydowanie MOSa będzie wyróżniała dostępność na laptopie, co daje możliwość cieszenia się MOSem także na wyjazdach oraz wakacjach.
Dla mnie istotne jest wsparcie pełne AGP. Teraz RTCOW na eMacu z 32 MB VRAM powinien chodzić płynnie.
Świetna robota :) Następnie moim zdaniem, niż kolejny sprzęt istotniejszy jest dalszy rozwój systemu o większą ilość kart 3D czy obsługę drukarek, rozwój MUI itp.
Potrzeby sprzętowe zostały w dużej mierze zaspokojone, chodź oczywiście obsługa G5 była by wisienką na torcie.
Ostatnia edycja: 22.09.11 00:11:37