Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] GLOSUJ NA PPA
Wg ostatnich wynikow 3mamy sie na drugiej pozycji. Przewaznie pod wieczor przewaga "Tlenowcow" wzrasta o okolo 30 glosow. Narazie nie jest zle, ale mam pewien pomysl. Dajmy newsa na zachodnich anglojezycznych portalach amigowo-newsowych i poprosmy aby wspomogli "towarzyszy broni". Czuwaj!
[#2] Re: GLOSUJ NA PPA

@Andrzej Drozd, post #1

A może wystarczy sie nieco sprężyc :D podać adres wszytkim znajomym niech chociaz raz zaglosuja i powinnismy wygrac, narazie jest dobrze jakbysmy do wieczora nazbieral spora przewage to bylaby szansa :D. Pomysl z newsem jest dobry ale wapie aby nam pomógł co najwyrzej kilka glosów jednak spróbować można, a może...

[#3] Re: GLOSUJ NA PPA

@Andrzej Drozd, post #1

Ja glosuje w pracy, w domu, wyslalem 4 SMSy. Bede glosowal codziennie. Trzeba skopac pupe tlenowcom. Nie bedzie latwo, bo ich jest znacznie wiecej. No ale kto tu jest rulezowcem? Trzeba dac rade. Przed chwila wrocilismy na jkis czas na pierwsze miejsce ale widze, ze znow spadlismy na drugie ze strata 10 glosow. Zgwalccie znajomych zeby pomogli. Nawet jak maja w nosie Amige. ;)
[#4] Re: GLOSUJ NA PPA

@MDW, post #3

Damy rade jak mi sie skoncza ferie to moze co sie z uniwerku poglosuje jest tam pare komów nie beda mieli łatwo z nami

[#5] Re: GLOSUJ NA PPA

@Pawel, post #4

No i mamy pierwsze miejsce (godz. 14:50). Chociaz raz srodowisko amigowe potrafi sie zmobilizowac... :)
[#6] Re: GLOSUJ NA PPA

@_arti, post #5

Pierwsze miejsce to już kilka razy mieliśmy...

Zmobilizować się potrafi? Zobacz ile codziennie jest hitów na stronę PPA... A potem mów o mobilizacji...

[#7] Re: GLOSUJ NA PPA

@MinisterQ, post #6

e, przesadzasz, dobrze jest ;)
[#8] Re: GLOSUJ NA PPA

@_arti, post #5

Tak to prawda tu nie ma znaczenia czy sie ma Pegaza czy A1 czy clasica mamy wspólnego wroga a tak poważnie to najgorzej bedzie wieczorem :S a co dopiero jak beda minuty do konca jeśli do tego czasu nikt nie zdobedzie przewago to to bedzie horror, musimy znaleśc sposób aby zdobyć na nimi przewage czytałem ich forum doszedłemk do wniosku że skoro oni oszukuja żeby wygrać to ja też i z samego netu dałem już 8 głosów :D

[#9] Re: GLOSUJ NA PPA

@_arti, post #7

Nie mam kwiatków ani ziemi, pisze jak jest...

[#10] Re: GLOSUJ NA PPA

@MinisterQ, post #9

Pesymista się z Ciebie zrobił.
trzeba być optymistą :)

[#11] Re: GLOSUJ NA PPA

@Pawel, post #10

Zrobił się?
A widziałeś Ty kiedyś u mnie optymistyczne teksty?
Optymizm to choroba, którą powinno się leczyć z urzędu ;)

[#12] Re: GLOSUJ NA PPA

@MDW, post #3

No nie macie o czym rozprawiać w tym temacie?

A kontrwywiad działa: forum tlen4u :)
Obserwują nas czujnie i podłapują nasze działanie. :>
[#13] Re: GLOSUJ NA PPA

@MinisterQ, post #11

MinisterQ napisał(a):

> Zrobił się?
> A widziałeś Ty kiedyś u mnie optymistyczne teksty?
Po dłuższym zastanowieniu, tak :D ;)

> Optymizm to choroba, którą powinno się leczyć z urzędu ;)
>
sądząc po sotatnich Twoich wypowiedzich to przedawkowałeś lekarstwo

[#14] Re: GLOSUJ NA PPA

@Pawel, post #13

Na szczęście ja się taki urodziłem, i leczyć się pod tym względem nie muszę ;)

[#15] Re: GLOSUJ NA PPA

@MinisterQ, post #6

DZIĘKUJEMY ZA ODDANIE GŁOSU.
NA PODANY ADRES E-MAIL ZOSTAŁA WYSŁANA PROŚBA O POTWIERDZENIE GŁOSU.

i

DZIĘKUJEMY ZA POTWIERDZENIE GŁOSU.

Gdy zobaczylem te mala przewage nad Tlenem to zaglosowalem. W zamian za to pozwole sobie tu ma mala reklame:

Jesli jestes fanem komputera Amiga i systemu AmigaOS to czytaj tylko www.exec.pl!

:)

Pozdrawiam

[#16] Re: GLOSUJ NA PPA

@MinisterQ, post #14

OK, :) mam nadzieje, że jednak głosujesz po kilka razy na ppa :P

[#17] Re: GLOSUJ NA PPA

@Pawel, post #8

Ha! Ja nie wchodzilem na ich forum. "Uczciwie" glosuje z dwoch IP (a co, place w koncu 6/4 ceny za dwa numery)...ale jezeli tlenowcy to takie bestie...to zaloze jeszcze kilka majli i pobawie sie w Statica.
[#18] Re: GLOSUJ NA PPA

@SirLEO, post #12

Wlasnie. Niech ktos bardziej oblatany angielskim zapoda informacje na forum MorphZone z prosba o pomoc. Mozna nasciemniac, ze to wazne. :D Zreszta nie bedzie to tak zupelnie niesprawiedliwe, bo przeciez nasi zagraniczni towarzysze broni czesto cos sciagaja z PPA. No ale ze zrozumialych powodow nie kumaja co tu jest napisane. Zreszta nie tylko na MorphZone...
[#19] Re: GLOSUJ NA PPA

@MDW, post #18

MDW napisał(a):

bo przeciez nasi zagraniczni towarzysze broni
> czesto cos sciagaja z PPA. No ale ze zrozumialych powodow nie
> kumaja co tu jest napisane.
I to może być też przeszkodą żeby zagłosowali nie każdy bedzie chetny naciskać cos w ciemno nawet jak sie wytlumaczy co to znaczy.

[#20] Re: GLOSUJ NA PPA

@Andrzej Drozd, post #17

Ja głosuję z pracy i z domu. W robocie już też parę osób zaprzęgłem do działania w słusznej sprawie :D
[#21] Re: GLOSUJ NA PPA

@mailman, post #20

Na MorphZone ukazał sie stosowny news, miejmy nadzieje, że przyniesie jakieś pozytywne skutki :)

[#22] Re: GLOSUJ NA PPA

@SZAMAN, post #15

SZAMAN za "tylko" masz ode mnie ksywkę "jedynie słusznej partii exec" ;))
A tak poza tematem, to mógłbyś miłośników OS4 ruszyć, żeby kliknęli i wspomogli ppa głosami amigowców ze strony OS4.
Da się zrobić taki drobny gest?
[#23] Re: GLOSUJ NA PPA

@Andrzej Drozd, post #1

Tlen jest chyba najlepszym komunikatorem polskim, a stronka tlen4you jest calkiem ladna (gdyby tylko jeszcze skalowala sie horyzontalnie do 800x600 horyzontalnie...) ;) ... Co mi nie przeszkadza oddawac po 2 glosy na dobe na ppa.pl (jeden z dresofona, drugi tradycyjnie) :) musze sie spieszyc, bo mieszkam w duzym akademiku (kilkaset maszyn), ktory ma jedno IP. I jesli tuz po 00.00 nie oddam glosu, limit 3 glosow zniknie :) (nie wiem kto i na jakie strony go wykorzystuje...) Moja sisterka i moja panna tez oddaja glosy ze swoich IP :) Namowilem tez kilku kumpli - bylych amigowcow ;)

A na PC uzywam tlena i chwale go sobie :) (chociaz i tak IRC i ICQ rzadza ;))

[#24] Re: GLOSUJ NA PPA

@SirLEO, post #12

Obserwują czujnie i jakby panikują trochę niektórzy... Tlenu im zabrakło, czy co

[#25] Re: GLOSUJ NA PPA

@Pawel, post #21

no i super! na razie nikt z naszych zagranicznych kolegów nic nie napisał, ale miejmy nadzieję że głosują.
przydałby sie jeszcze news na AmigaWorld.net

[#26] Re: GLOSUJ NA PPA

@R-Tea, post #25

AmigaWorld.net nie działa.

[#27] Re: GLOSUJ NA PPA

@LeMan, post #24

To jest dobre :)
Kurcze, gonią nas amigowcy :D To chyba jeszcze więksi fanatycy niż my :P

[#28] Re: GLOSUJ NA PPA

@MinisterQ, post #6

Malo wizyt, bo sesja gdzieniegdzie jest... :) A konkurs i tak wygramy. Ja juz mobilizuje znajomych. Bedzie dobrze.
[#29] Re: GLOSUJ NA PPA

@Andrzej Drozd, post #1

po tym jak się zmienia news na samym szczycie widzę, że redakcja PPA nieźle się zapaliła do konkursu Rekinów :D

już nie trzeba na ten site wchodzić. wszystko mamy na PPA :D

brakuje tylko jeszcze linka do odpowiedniego wątku na forum Tlenowców :D
[#30] Re: GLOSUJ NA PPA

@Sylwester, post #27

O tak! Fanatycy! I dzieki temu zyjemy.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem