Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#151] Re: GLOSUJ NA PPA

@marcik, post #149

przeciez na ircu siedzi tylko żądna wladzy banda troli :D. w jakim swiecie ty zyjesz? :D

[#152] Re: GLOSUJ NA PPA

@whazzup, post #148

Wszystko jest kwestią czasu. A prawda jest taka że amigowcy potrafią, i lubią czekać. ;)

[#153] Re: GLOSUJ NA PPA

@whazzup, post #148

ale, paskudne w jakim sensie?
jesli masz na myśli serwery i ich stabilność to owszem, pamiętam jak kiedys było z tym naprawdę paskudnie, ale od długoego już czasu jest ok.
ale jak masz na myśli sam komunikator, to nie zapominaj że tan na $win to nie to samo co AmiGG.
Fakt, ten windowsowy jest naprawdę paskudny, ale AmiGG to co INNEGO.

WIELKIE DZIĘKI dla MiniQ !!!
i STO LAT !!! :D

a tak poza tym musze w końcu obczaić JabberWocky i zobaczyc co w tym Tlenie piszczy...
[#154] Re: GLOSUJ NA PPA

@whazzup, post #151

A teraz powiedz mi czym sie rozni przecietny amigowiec (lub mosowiec) od przecietnego trolla?
[#155] Re: GLOSUJ NA PPA - www.scene.pl

@AmiChris, post #142

Czyżby kawaleria z zachodu przybyła

strasznie szybko punkty rosną
[#156] Re: GLOSUJ NA PPA - www.scene.pl

@Goramo, post #155

Nie wiem skąd nagle taki przyrost głosów ale super :D mamy już niezłą przewage

[#157] Re: GLOSUJ NA PPA - www.scene.pl

@Pawel, post #156

Jej w ciagu 2 minut ponad 30 głosów przybyło EXTRA

[#158] Re: GLOSUJ NA PPA - www.scene.pl

@Pawel, post #157

Co cud! Kurde, co sie dzieje? Jak ostatnio patrzylem to bylo jakos tak 780 glosow, a teraz jest ponad 900. Tak szybko rosna, ze to nie moze byc sprawka jakiegos ludka z dynamicznym IP - nie zdazylby sie tak szybko rozlaczac i laczyc. Chyba, ze nastukal glosow i teraz tylko szybko wysyla potwierdzenia. :) Nooo przyznac sie - czyja to (mila) sprawka?
[#159] Re: GLOSUJ NA PPA

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #131

Na Amiga.org nawet nie mogłem tego wyszukać taki tam bajzel

bo tam domyślnie ładują się Recent Topics z forum.

w ogóle tego nie znalazłeś?

Trzeba kliknąć News w menu. Trochę bez sensu. Może uważaja że akurat u nich forum jest ważniejsze niz Newsy.

Może jak się Deniil kapnie o co mi biega w mailu to zapoda newsa jutro znaczy się dziś u Szwedów

po liczbie głosów widać że chyba zapodał i to nie tylko u Szwedów :D
coś się ruszyło u naszych kolegów z zagranicy :)
poczuli silną więź bratnią :D
[#160] Re: GLOSUJ NA PPA - www.scene.pl

@MDW, post #158

a ja myślałem, że to MDW odpoczął sobie i znów w ruch puścił swoje nowe aliasy :D
[#161] Re: GLOSUJ NA PPA - www.scene.pl

@R-Tea, post #160

Ja moge oddac 14 glosow dziennie, a tu ktos walnal 150! To na pewno nie moja sprawka. Ja juz dawno wyczerpalem swoje mozliwosci na ten dzien. :)
[#162] Re: GLOSUJ NA PPA

@SirLEO, post #68

To fakt, rywalizacja z T4Y byla zabawniejsza. :)

Hej Tlenowcy, zrobcie cos! :D
[#163] Re: GLOSUJ NA PPA

@gracka, post #162

oni sie juz chyba poddali :( http://www.tlen4you.net/board/index.php?s=24ddc9c708978b2bca98376eb32e8434&showtopic=3597&st=120

[#164] Re: GLOSUJ NA PPA

@Kaczus, post #163

No nie! Nie mobilizuje ich to, ze im pomagamy?
[#165] Re: GLOSUJ NA PPA

@gracka, post #164

ja głosuję :D
[#166] Re: GLOSUJ NA PPA

@R-Tea, post #165

Ja ich tez dotlenilem... :)
[#167] Re: GLOSUJ NA PPA

@Andrzej Drozd, post #1

Yeah! 4 setki przewagi! :D
[#168] Re: GLOSUJ NA PPA - www.scene.pl

@R-Tea, post #160

też ich doyleniłem a co mi tam

Nawet sms szt.1 posłałem
[#169] Re: GLOSUJ NA PPA

@gracka, post #167

I jak tak dalej přjdzie to jutro bedzie 5 setek pzrewagi

[#170] Re: GLOSUJ NA PPA

@Pawel, post #169

tyle co teraz (965 głosów) powinno być codziennie...

[#171] Re: GLOSUJ NA PPA

@MinisterQ, post #170

Nie. Tyle ile wizyt na PPA. :)
[#172] Re: GLOSUJ NA PPA

@MinisterQ, post #170

Tyle może nie ale te 600 to codziennie powinno przybywać ale widocznie tylko mały procent ludzi wchodzących na ppa głosuje :( chociaż nie wiem czemu :S

[#173] Re: GLOSUJ NA PPA

@gracka, post #171

Tyle ile wizyt to raczej za dużo bo np. ja wchoze kilka razy dziennie na ppa, a mając zmienne IP za każdym razem podbijam licznik.

[#174] Re: GLOSUJ NA PPA

@Andrzej Drozd, post #1

O w mordę... Dobrze widzę? Tleny znowu mogą być w opałach... A w ogóle ki czort to coś na czwartym miejscu I tyle głosów Skąd to w ogóle się wzięło - nie wiem jak wy, ale ja tego czegoś jeszcze wczoraj nie widziałem. Zastanawiające co najmniej...
[#175] Re: GLOSUJ NA PPA

@LeMan, post #174

LeMan napisał(a):

> O w mordę... Dobrze widzę? Tleny znowu mogą być w opałach... A
> w ogóle ki czort to coś na czwartym miejscu I tyle
> głosów Skąd to w ogóle się wzięło - nie wiem
> jak wy, ale ja tego czegoś jeszcze wczoraj nie widziałem.
> Zastanawiające co najmniej...

wielkarzeczpospolita :) qrde zaglądam do nich od momentu gdy powstali :) z nimi może być ciężko. Można ich czytać całymi dniami :D Ale przyznam szczerze, że jak zaczynali to były fajniesze teksty.
[#176] Re: GLOSUJ NA PPA

@R-Tea, post #153

wątek rotfl :)

ale tez glosuje ;0)
[#177] Re: GLOSUJ NA PPA

@Andrzej Drozd, post #1

A ja mam taki koncept, żeby na głównej stronie PPA były 3 pierwsze miejsca z rekinów, albo popup jakiś... żartowałem :P

Miejmy nadzieję, że www.wielkarzeczpospolita.net nie ma takich fanatycznych zwolenników jak PPA :D Oby było tak, jak myślę, że stali bywalcy, kliknęli tylko raz i już tego nie zrobią :D

Dałem wyróżniony temat na http://www.elektroda.pl/
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=1202418
Pewnie dostanę za to jakieś ostrzeżenie, ale co tam
[#178] Re: GLOSUJ NA PPA

@shg, post #177

Też mam taką nadzieję ale widze, że idą szybko do przodu zaraz wyprzedzą GIFY!!! a z tego co zauważyłem to jest duużo i możemy mieć spory problem :S

[#179] Re: GLOSUJ NA PPA

@Pawel, post #178

Mamy prawie 500 punktów przewagi
trza ich będzie uważnie obserwować chyba że przy 1000 zastopują tak jak gify.
jak nie to znowu wielkie spięcie i damy radę
[#180] Re: GLOSUJ NA PPA

@Goramo, post #179

Chciałbym aby przystopowali bo ciagle się zmniejsza rózniaca między nimi a nami zaraz wyprzędzą GIFY, a pzreciez wczoraj tej stronki nie bylo wogóle widać. Ja sie poprostu obawaim, że znimi nie pójdzie tak łatwo jak z tlenem i GIFami. Ja swoje 12 głosów oddałem :) ale toza mało, mam nadzieje iż dzisjaj znowu przybedzie dodatkowe ponad sto głosów tak jak wczoraj :)

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem