Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#121] Re: GLOSUJ NA PPA

@Goramo, post #95

Panowie to jednak jest szwindel
Te strony są do siebie bardzo podobne porównajcie sami

http://www.rekiny.pl/ i http://www.gify.org.pl/

jak by robił je ten sam zespół

Jak to sie mowi:Nikt w necie nie jestest anonimowy :)

Prawda wyjdzie na jaw czy glosowali "nieuczciwie" za pomoca znajomych i komorek, czy dopisywali za pomoca portalu (przewaznie na koncu "balangi" ) :)
[#122] Re: GLOSUJ NA PPA

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #120

masz Pewnie na mysli news MorphZone.

wiem, tam jest troszku nie tak.
ja skopiowałem sobie tekst mailmana z MorphZone i dałem newsa z poprawkami na Amiga.org

http://www.amiga.org/modules/news/article.php?storyid=4514

[#123] Re: GLOSUJ NA PPA

@Andrzej Drozd, post #1

Owczy obowiązek spełniony. I dotleniłem się też... A co tam, niech mają... Może nawet kiedy na tę ichnią stronę zajrzę...
[#124] Re: GLOSUJ NA PPA - apel

@Andrzej Drozd, post #1

słuchajcie,jest apel!

dogadajmy się z Tlenowcami.
mam zamiar napisać na ich forum, że mam przecież wszyscy możliwość oddania trzech głosów z jednego IP tyle że na 3 różne strony. I my, czyli Amigowcy dogadaliśmy się i będziemy zawsze dawać swój drugi głos internetowy na T4Y, a w zamian oczekujemy tego samego z ich strony.

co wy na to? robi tak? ja już, jako że po północy, zagłosowałem na PPA i T4Y.
:D
[#125] Re: GLOSUJ NA PPA

@Andrzej Drozd, post #1

Uruchomilem 10 aliasow do konta i przypomnialem sobie 3 dodatkowe konta. Bylo widac? ;) No ale juz nie mam sily sie ciagle rozlaczac i laczyc. To przestaje byc zabawne. :) Stwierdzam, ze jakiekolwiek glosowania w sieci nie maja sensu.
[#126] Re: GLOSUJ NA PPA

@whazzup, post #118

o, witam!
o wilku mowa...

prosze looknąć tu i przekazać swoim:

http://www.ppa.ltd.pl/forum_ppa/read.php?f=6&i=537&t=405
[#127] Re: GLOSUJ NA PPA

@MDW, post #125

tak, zachowaj aliasy i cenne siły na czarna godzinę :D
[#128] Re: GLOSUJ NA PPA

@R-Tea, post #126

adres naszego forum tajemnica nie jest :). zapraszam do zgloszenia sie z ta propozycja. my tam nic wielkiego z jej realizacji miec nie bedziemy ale ja jestem za :).

[#129] Re: GLOSUJ NA PPA - apel

@R-Tea, post #124

Wiesz...ja moze zalagodze sprawe...lepiej nie wprowdzac koloaboracji (lepiej to nie znaczy ze mam racje) z Tlenowacami...Dlaczego? Ano dlatego (jak juz wspomnial wczesniej Sir Leo), ze to oni prawdopodobnie stworzyli koalicje (o ktorej wspomnial MDW. Robmy swoje, badźmy Amigowcami. To w Nad jest sila i w ludziach ktorzy w nas wierza.

[#130] Re: GLOSUJ NA PPA

@whazzup, post #128

a może już macie umowę z Gifami?
[#131] Re: GLOSUJ NA PPA

@R-Tea, post #122

Tak chodzi mi o newsa na MorphZone. Na Amiga.org nawet nie mogłem tego wyszukać taki tam bajzel :) Może jak się Deniil kapnie o co mi biega w mailu to zapoda newsa jutro znaczy się dziś u Szwedów :P Jeszcze pomailuje z Michaelem Malyshevem z rosji oraz Jurajem Matel z pepiczków bardzo miły gościu może jakiś głosik będzie ;)
[#132] Re: GLOSUJ NA PPA

@whazzup, post #128

Widzialem na forum, ze niektorym spodobaly sie screenshoty amigowe,
jak chce wiecej to niech sobie pooglada: http://www.morphzone.org/modules/myalbum/photo.php?lid=822

[#133] Re: GLOSUJ NA PPA

@Kaczus, post #132

Kaczuś, i widzisz jaka jest magia nazwy Amiga. Kojarzą :) Musiałbyś wytłumaczyć (a to już zabiera czas i niekoniecznie można zostać wysłuchanym bo nie każdy lubi jak mu się opowiada, wtedy można ziewać, etc.;), że Pegasos to klon Amigi, dla niektórych najlepszy jaki powstał.
W ogóle to w naszej akcji widzę przede wszystkim promocję Amigi, może Pegasosa (który został skojarzony tylko z Pegasusem, nie wiedzieć czemu) również.

[#134] Re: GLOSUJ NA PPA

@whazzup, post #128

a wogole to dalem glosa tez na uTlenionych, z nimi przynajmniej jest
wesolo sie scigac, czego o gifiarzach powiedziec nie mozna, ani forum,
ani nic.... :)

[#135] Re: GLOSUJ NA PPA

@Andrzej Drozd, post #1

Jeśl gifiarze znowu podskoczą to proponuje ogólnoamigową akcję wyłączania animacji w GIFach w amigowych programach do przeglądania stron WWW. Na znak protestu ;)

[#136] Re: GLOSUJ NA PPA

@grxmrx, post #135

Mnie dziwi, że taka strona jak "animowane gify" jest w kategorii serwis informacyjny...
[#137] Re: GLOSUJ NA PPA

@stony, post #136

Dlaczego? :) Informują przecież o gifach :P

[#138] Re: GLOSUJ NA PPA

@grxmrx, post #137

A mnie dziwie że od 02:00 do teraz przybył im jeden głos
[#139] Re: GLOSUJ NA PPA

@Goramo, post #138

może ktoż naprawdę zagłosował
[#140] Re: GLOSUJ NA PPA - www.scene.pl

@Andrzej Drozd, post #1

Sceniarze pomoga. :) Na stronie http:www.scene.pl po prawej stronie w "support" dodali linka do miejsca gdzie sie glosuje na PPA. Zaraz (jak sie obudze) napisze podziekowania. :)
[#141] Re: GLOSUJ NA PPA - www.scene.pl

@MDW, post #140

Narazie gify przystopowały, może to był jednorazowy zryw :D

[#142] Re: GLOSUJ NA PPA - www.scene.pl

@MDW, post #140

ho ho mamy niezla przewage

[#143] Re: GLOSUJ NA PPA

@R-Tea, post #130

zadnej umowy z gifami nie ma i nie bedzie :).

[#144] Re: GLOSUJ NA PPA

@Kaczus, post #132

myslisz ze na pc to ja nie gram w transport tycoon? :D

[#145] Re: GLOSUJ NA PPA

@Kaczus, post #134

nawzajem panowie nawzajem.
ale jednym czuje sie dotkniety :>. na waszej stronce w dziale komu piwo cala ekipa podaje tylko #gg a nikt nie podaje tlena...

[#146] Re: GLOSUJ NA PPA

@whazzup, post #145

Prawda jest taka, że Tlena mało kto używa na Ami w Polsce. Chyba tylko Ci, którzy używają programu JabberWocky. Właściwie to dwie osoby z redakcji używają stale pc z win i właśnie tlena na nim z tego co wiem (na Debianie w TleenX2 mam dwie osoby z redakcji na liście kontaktów;).
Swoją drogą to może w tym roku się sytuacja się zmieni również dla użytkowników AmigaOS i MorphOS. Autor AmiGG (amigowy komunikator GG, patrz dział Programy) coś tam wspominał, że być może doda obsługę Tlena, ale czy tak się stanie to nie wiem.

[#147] Re: GLOSUJ NA PPA

@grxmrx, post #146

Jak możesz we mnie wątpić. ;)

[#148] Re: GLOSUJ NA PPA

@grxmrx, post #146

no troche byscie mogli sie zebrac :>. no chociaz na jabberku siedziec a nie na tym paskudnym gg...

[#149] Re: GLOSUJ NA PPA

@whazzup, post #148

Prawda jest taka, ze amigowy klient jabbera do najlepszych nie nalezy... A poza tym i tak IRC rulez .
[#150] Re: GLOSUJ NA PPA

@whazzup, post #144

Tam jest wiecej screenshotow, ten jest jednym z wielu :)

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem