Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#31] Re: GLOSUJ NA PPA

@R-Tea, post #29

Fakt miałam 3 zakładki, a mam dwie ;))) link by się przydał, bo komentarze są słodkie:
"mi po 3 dniach się już para kończy...a to jeszcze 25 maili "
a ten jeszcze lepszy:
"Z amigowcami nie macie szans ;> wiecie ile kosztuje sprowadzenie takiego kompa? :D No to wiecie, że są kasiaści ;P"

Jutro ubierać mi na głosowanie garnitury, krawaty i białe skarpetki ;))) Buty pastowane na gorąco i dopiero głosować Panowie Szlachta ;)))
[#32] Re: GLOSUJ NA PPA

@sanddra, post #31

Dobrze, ze maja swiadomosc z kim maja do czynienia.

[#33] Re: GLOSUJ NA PPA

@gracka, post #32

gracka napisał(a):

>
> Dobrze, ze maja swiadomosc z kim maja do czynienia.

Świadomośc mają widać to w ich komentarzach
np tu: Kurde ale zesmy trafili... maniaki na maniakow :P

[#34] Re: GLOSUJ NA PPA

@Pawel, post #33

Albo to : Tamci są extreame maniacy i do tego jeszcze dziani

Fajnie sie czuje jako dziany extream maniak

[#35] Re: GLOSUJ NA PPA

@MDW, post #3

też wysłałem sesemeska :) a co tam :)
[#36] Re: GLOSUJ NA PPA

@Andrzej Drozd, post #1

Jeny, jak nam sie uda wygrac to juz trzeba bedzie zaczac zbierac kase na final ;)
[#37] Re: GLOSUJ NA PPA

@nelson, post #36

Spokojnie! Sprzedamy Amigi. :D
[#38] Re: GLOSUJ NA PPA

@MDW, post #18

Rzucilem temat na forum o emulacji Amigi (www.amiga.elbi.pl) i rowniez znalezli sie chetni na zaglosowanie.

WYGRAMY !!!
[#39] Re: GLOSUJ NA PPA

@Norbert, post #38

a ja zaproponowałem newsa na amiga.org

może przejdzie.

lekko przeedytowany post/news mailmana z MorphZone.org :)

mam nadzieję, że nie złamałem praw autorskich :D

[#40] Re: GLOSUJ NA PPA

@R-Tea, post #39

brawo , brawo... ja tesh glosuje chociaz ami jsuh nie mam... tylko amithlon... ;] ale od jutro propaganda na calego.... ;]
[#41] Re: GLOSUJ NA PPA

@cactoos, post #40

a co, wy jeszcze nie spicie? ;)
[#42] Re: GLOSUJ NA PPA

@_arti, post #41

ja nie spie... po co mam spac, jak zaraz musze wstac... ;]
[#43] Re: GLOSUJ NA PPA

@cactoos, post #42

ale jednak ide... godzina lepsza nish nic... glosowac jak wstaniecie! ;]
[#44] Re: GLOSUJ NA PPA

@R-Tea, post #39

bOsZzZ by wyszukać tam jakieś info odnośnie głosowania to trza się zes... za przeproszeniem
[#45] Re: GLOSUJ NA PPA

@cactoos, post #43

ja tysz... :D
[#46] Re: GLOSUJ NA PPA

@R-Tea, post #39

Przeszedl, juz jest!
[#47] Re: GLOSUJ NA PPA

@Norbert, post #38

Super. Mysle ze taka akcja to dodatkowa reklama dla Amigi i PPA i dowiedza sie o tym portalu takze ludzie ktorzy nigdy nie mieli Amigi a namietnie ja emuluja, chocby dla samych gier :)
[#48] Re: GLOSUJ NA PPA

@LeMan, post #24

Tlenowcy teraz moga sie poscigac z AnimGIFami. ;)
[#49] Re: GLOSUJ NA PPA

@gracka, post #37

SSA aby poprzeć PPA

Wiecie co ja Wam powiem. Na całym tym naszym forum nie widać ani jednego głosu rozsądku, to ja go Wam "zapodam" (ziomale i ziomalki ;-> :

"To jest chore. Zachowujecie się jak dzieci na poziomie piaskownicy."

No to głos rozsądku jest zapodany, więc teraz słówko na koniec. Ogólnie akcja integruje; inni maniacy nas też zauważają, a wiadomo, że nikt maniakowi takiej reklamy nie zrobi w świecie jak inny maniak ;) No i ten "element absurdu" też pozytywnie doładowuje :)

A dodatkowo jak tak czytam o tej Waszej (naszej?) integracji w celu pokonania wspólnego wroga, to mi się przypomina Tiny Troops i to "Armaggedon!!".

No to okrzyk wznosimy i atakujemy :) Macie kolejne 6 głosów dziennie.

[#50] Re: GLOSUJ NA PPA

@Softfailur, post #49

Mamy już sporą przewage można już ze spokojem głosować :) odemnie kolejne 8 głosów :)

[#51] Re: GLOSUJ NA PPA

@MDW, post #48

Faktycznie, chyba teraz to będzie ich głównym zmartwieniem.
[#52] Re: GLOSUJ NA PPA

@Andrzej Drozd, post #1

Ja (nie wiem dlaczego) z domu nie mogę głosować. Mam internet z kablówki (dynamiczne IP - może dlatego ?) i po wciśnięci oddaj głos wyskakuje mi strona z jakimiś pierdołami i informacjami. W pracy jest już normalnie :) i klikam ile wlezie...
[#53] Re: GLOSUJ NA PPA

@Sasquatch, post #52

Ja mialem podobnie - okazalo sie, ze musze na moment klikniecia unieaktywnic Norton Internet Security.

[#54] Re: GLOSUJ NA PPA

@Sasquatch, post #52

oczywiście głosuję codziennie, PPA pomogło mi a ja pomogę PPA :D :D :D

[#55] Re: GLOSUJ NA PPA

@recedent, post #53

Rzeczywiście, wszystko przez firewalla. Jak wyłączę na moment, to mogę głosować.

P.S. To tak jak na niektórych stronach z serialami czy crackami - czyżby działał tam jakiś szpieg...
[#56] Re: GLOSUJ NA PPA

@Sasquatch, post #55

Nie wiem jak jest, ja mam firewalla cały czas i mogę głosować. Ale to już chyba tak jest tam, gdyż czytałem gdzieś na rekinach, że inni też tak mieli i wyłączali fw. :/
[#57] Re: GLOSUJ NA PPA

@SirLEO, post #56

Nie no... Aż wstyd się przyznać, że ja jak do tej pory oddawałem tylko po jednym głosie dziennie... ;)
[#58] Re: GLOSUJ NA PPA

@Kamul, post #57

Panowie, chyba drugie miejsce się zmieniło. Tlenowcy się już chyba udusili...
[#59] Re: GLOSUJ NA PPA

@mailman, post #58

cytat z ich forum:
a tak poza tym to amigowcy i gifowcy maja narabane w glowach chyba :D. sa nei do pokonania widze :) :)))

[#60] Re: GLOSUJ NA PPA

@Kaczus, post #59

Tak, tlenowcow mamy chyba z glowy, ale gif'ofcy pra dzielnie naprzod.

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem