[#211] Re: Zbiorowe zamówienie na AmyITX

@MariuszK, post #210

Ja 22 lutego, i to na dwie sztuki (drugie dla kolegi z ppa)... i też zero odzewu. W obydwu wypadkach same płytki.
[#212] Re: Zbiorowe zamówienie na AmyITX

@MariuszK, post #210

Moje zamówienie było na komplet bez karty sieciowej, pewnie jak piszecie najpierw jadą full komplety. Ten cpld to MACH111 czy ten układ jest jeszcze w sprzedaży ?
[#213] Re: Zbiorowe zamówienie na AmyITX

@KrisbA, post #212

Czytaliście najnowszego newsa na http://www.amy-itx.com/ no to się doczekaliśmy
[#214] Re: Zbiorowe zamówienie na AmyITX

@Alex, post #213

Kiepska wiadomość, ale są też dobre strony tego, zaoszczędziłem 210 euro
Wynika z tego że ktoś zabronił im sprzedaży płyt. Ciekawe jaki jest powód ?

Ostatnia aktualizacja: 14.03.2019 23:46:51 przez KrisbA
[#215] Re: Zbiorowe zamówienie na AmyITX

@Alex, post #213

p.s. Yes, unfortunately this is the end of the road of the Amy-ITX & Friends distribution. If you haven’t bought your kit yet, getting one will be difficult unless you get one second hand.

Ta..., i że tak się wyrażę - "po Amy-ITX-owane" :)
meh... Kasa znajdzie inny cel :)
[#216] Re: Zbiorowe zamówienie na AmyITX

@KrisbA, post #214

To był od początku dziwny sposób sposób rozprowadzania tych płyt.... Skoro goście mieli (jak twierdzą) działające egzemplarze i projekt był skończony, to natłuczenie kilku setek, albo tysięcy egzemplarzy zajęłoby Chińczykom góra tydzień. Potem tylko pakować, wysyłać i liczyć kasę (bo cena niska nie była).
Dziwne (dla mnie) było to, że nigdzie nie było personaliów twórców, zdjęć, maili... tylko blog. Dziwne, każdy hobbysta chciałby się osobiście pochwalić efektem swojej pracy... Za to sama strona www i sposób komunikacji z potencjalnymi klientami był prowadzony w stylu Tesli Elona Muska.
Więc albo ktoś zwyczajnie robił sobie z nas jaja od samego początku (a pierwszy to raz?), albo były tam jakieś problemy techniczne (niedopracowane wsady układów, trudny do zlokalizowania/usunięcia poważny błąd w projekcie).
Wstyd.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem