@teh_KaiN,
post #72
Do konwersji napięć myślałem nad układem ST2378, tylko zastanawiam się, czy sprawdzi się w Amidze, czy będzie generował stabilne sygnały bez zakłóceń.
Ten machxo2 wygląda fajnie, szkoda, że słabo z dostępnością w Polsce (pffff), w TME jest tylko jeden model na stanie za 60zł, którego pojemność nic mi nie mówi. Chciałem ściągnąć Lattice Diamond, by skompilować jakiś wsad do karty turbo i zobaczyć tak statystycznie jak ma się stosunek makroceli z XC z LUT'ami w machxo2 po skompilowaniu tego samego wsadu. Widzę, że jednak chyba każda firma produkująca programowalne układy logiczne, robi wszystko, abyś nie ściągnął darmowej wersji ich oprogramowania. Raz, że musisz się zarejestrować i podać swoje dane osobowe, a także co będziesz robił z ichoprogramowaniem jakbyś się wprowadzał do miasta i zgłaszał milicji swoją obecność, dwa, trzeba generować darmową licencję, po co to? Przez takie zabiegi walczysz czasem kilka dni z zdobyciem i uruchomieniem darmowego programu jakbyś chciał zdobyć komercyjny produkt za dużą kasę, dobrze, że do urzędu skarbowego nie muszę zgłaszać darowizny(?). Zarejestrowałem się, a link aktywacyjny nie przyszedł, opcja "resend" nie istnieje, super firma, a właściwie to grupa firm.
Ostatnia aktualizacja: 13.03.2020 23:19:26 przez sanjyuubi