@mccnex, post #360
@Stoopi, post #361
@mccnex, post #360
Marcin's work and commitment, that according to his statement, unfortunately has not been fulfilled in relation to him.- nie rozumiem tego zdania
@mccnex, post #360
we will seriously consider to disclose a statement of our expenses so far and refund you the remaining funds.
@druzil28, post #366
@Drakon, post #369
@Drakon, post #369
@druzil28, post #371
@Mir3k, post #365
Marcin's work and commitment, that according to his statement, unfortunately has not been fulfilled in relation to him.
- nie rozumiem tego zdania
@Madman, post #373
Marcin's work and commitment, that according to his statement, unfortunately has not been fulfilled in relation to him.
@mccnex, post #360
Jestem, nie zniknąłem. Pieniądze są bezpieczne, ale nie na moim koncie, jak się niektórym wydaje. Ja tymi pieniędzmi nie dysponuję, jak to próbują wmówić ludziom różni prawicowcy. One są na subkoncie pomagam.pl. Rodzina Sebastiana jest ze mną w kontakcie, ma przesłać dane do przelewu, ale na subkonto, gdzie pieniądze będą zdeponowane aż do czasu zakończenia postępowania. I ten przelew pójdzie - cała suma, co do grosza. Kiedy? Jak powiem, że jest to kwestia godzin, to różni hejterzy staną z zegarkiem i będą odliczać godzina po godzinie. Wszelkie oszczerstwa na mój temat rodzą się jedynie w chorych mózgach, nie mają żadnego potwierdzenia. W rzeczywistości są zwykłym kłamstwem.
@mmarcin2741, post #374
Znaczy się, że za mało zapłacili Marcinowi.
@Splavinho, post #376
@Splavinho, post #376
Po prostu nie opłaca się siedzieć za takie male pieniądze.
@Stoopi, post #361
"zwrot pozostałej części" - ROTFL. Czyli gdyby im została złotówka napisaliby że "sorry ale zwracamy tylko złotówkę z Waszych wpłat." Mam nadzieję że źle to rozumiem.
@_DiskDoctor_, post #383
Myślałem, że KS to jest po prostu cywilno prawnie pożyczkaJakie są podstawy takiego myślenia? Inaczej, czy w procesie startowania i wspierania projektu na Kickstarterze następuje gdzieś zdarzenie, które z prawnego punktu widzenia jest uważane za zawarcie cywilno-prawnej umowy pożyczki między autorem projektu, a wspierającym? W regulaminie Kickstartera nic takiego nie znalazłem.
@Ralpheeck, post #377
Ludzie. Zamiast 82 tys ojro, powinni wpłacić 182. Po prostu nie opłaca się siedzieć za takie male pieniądze.
@juen, post #382
@Ralpheeck, post #387