@Drakon, post #504
@mccnex, post #511
Dla mnie - takie zachowanie jest niepoważne, nie daje nawet szansy na to, żebym "rozumiejąc co się zadziało" pogodził się z tymi 300 euro jakie dorzuciłem do projektu i ... no nie wiem, dostał 2 joysticki zamiast 4 albo nawet je stracił, pal sześć, stało się. A tak, co się stało to się nie odstanie i nie należy się czepiać tych, którzy marudzą tylko tych którzy w jakiś sposób dali d... z projektem i poprawili polityką informacyjną
Ja nie akceptuję faktu, że kolesie wzięli nasze 80 coś koła euro, czyli prawie 400k naszych i w zasadzie nie wiadomo co się z tymi pieniędzmi dzieje (lub stało).
Nawet gdybym dał stówę na flaszkę to oczekiwałbym albo flaszki albo stówy albo przynajmniej "sorry, kupiłem ale wychlałem po drodze, bo zastałem jadący pociąg na zamkniętym przejeździe i mi się nudziło".
@mccnex, post #511
to jak rozumiem
mają pełne prawo być wqrwieni
spekulacje
Ja nie akceptuję faktu, że kolesie wzięli
jeszcze jedna myśl, jeśli zagranica taka fajna
Obstawiam pełen sukces, kasa leci, za pół roku wszyscy zarzynają nowe joye!
@newguru, post #515
@ch0mik, post #518
@mmarcin2741, post #519
@Splavinho, post #508
@luk, post #521
@Ralpheeck, post #524
@michal_zukowski, post #523
@Splavinho, post #508
@kamilus, post #528
@Splavinho, post #527
Ja nie wysyłałem.
@mmarcin2741, post #531
@kamilus, post #528
@luk, post #533
Trzeba nazywać rzeczy po imieniu. Jest to zwyczajny złodziej, który trudni się piractwem komputerowym w 2020 roku. Trzeba tępić, zgłaszać do allegro, a jak ktoś ma czas to może zakupić coś od pirata i zgłosić na policję fakt otrzymania nielegalnej kopii za pieniądze.
@kamilus, post #528
@mccnex, post #535
@mmarcin2741, post #537
@mmarcin2741, post #537
@michal_zukowski, post #539
wszyscy dostawcy i producenci są wybrani. Z dumą ogłaszamy, że UNITHOR będzie produkowany w Polsce