@Ralpheeck, post #387
@Splavinho, post #390
@Ralpheeck, post #392
No ale dla autorów zbiorki sukces jest.
Z doświadczenia, wiem ze jeżeli ktoś ma sytuacje i honor, to pisze o tym natychmiast.
Jeżeli już zaczyna się milczenie, to po prostu widać ze ktoś ma gdzieś wspierających.
Co do oddania "reszty kasy", to szansa niby jest, ale serio, jeżeli ktoś stracił wiarygodność, i ma spadać, to lepiej upaść z wysokiego konia i po prostu nie oddawać kasy.
Czy kasjer zajuma 50 złotych, czy 5 tys to i tak wyjdzie na złodzieja.
Ten pierwszy, jednak - (dodatkowo przy złodzieju) wyjdzie na frajera.
@Splavinho, post #393
@Ralpheeck, post #395
@juen, post #391
Nie mam póki co żadnych podstaw by nie wierzyć aby pieniądze Wam nie miały być zwrócone :)
in case of lack of significant progress with the production phase within upcoming weeks, we will seriously consider to disclose a statement of our expenses so far and refund you the remaining funds.
@Splavinho, post #397
upcoming weeks
@Ralpheeck, post #398
@mmarcin2741, post #399
@mccnex, post #401
@Krashan, post #400
Cały czas pracujemy w pocie czoła ok, racja, w tej chwili bardziej skupiamy się na tym żeby o naszym joysticku usłyszał świat.
Dziś np. na YT AtariOnline PL powinno się pojawić nagranie ze spotkania z 28 grudnia, jak ktoś nie oglądał na żywo, to polecam, przez ponad 2 godziny nawijamy o joysticku, co już jest i nad czym pracujemy.
Cześć. Joye w wersji Basic są praktycznie gotowe.
te cztery małe pchełki to dostępne na rynku gotowe elementy, a koszty wdrożenia tego są minimalne.
Duże fajery wymagają dodatkowej formy i dozbrojenia głównej, to już jest duży jednorazowy koszt, kilkadziesią tyś zł.
Jak uzyskamy próg przy którym wejdą te duże przyciski to będzie można je dorzucić, ale jeszcze dokładnie podamy instrukcję jak to najlepiej zrobić, ale to jak już będą dostępne nowe opcje.
Ci co zamówili te małe "pchełki" automatycznie dostaną duże ( no chyba że bardzo ktoś się uprze to mu zrobimy te maleństwa )
Jeśli chodzi o możliwość wyboru już teraz opcji które będą dostępne w przyszłości, to co jak mimo zakończenia z sukcesem kampanii opcje te nie wejdą ? bo tylko nieznacznie przekroczymy 100% ? zamiast oddawać ludziom różnicę, wolimy zaproponować dopłatę do nowych opcji w chwili gdy będziemy wiedzieli że je realizujemy, Kickstarter nie obciąży karty do chwili zakończenia sukcesem kampanii, więc zmiana w zamówieniu nie jest problemem, a już zupełnie jeśli wiązałoby się to z dopłatą :)
w międzyczasie Marcin już wyjaśnił jak zmoienić ADD-ony
Mamy to !!!
100% celu na Kickstarterze yippee
Serdecznie dziękujemy za wsparcie, wśród backers-ów jest godna reprezentacja z PPA
we will seriously consider to disclose a statement of our expenses so far and refund you the remaining funds. Unithor Team
@Krashan, post #385
Jakie są podstawy takiego myślenia? Inaczej, czy w procesie startowania i wspierania projektu na Kickstarterze następuje gdzieś zdarzenie, które z prawnego punktu widzenia jest uważane za zawarcie cywilno-prawnej umowy pożyczki między autorem projektu, a wspierającym?
W regulaminie Kickstartera nic takiego nie znalazłem.
@_DiskDoctor_, post #404
@_DiskDoctor_, post #404
In this awkward way, we would like to assure you all, that nobody ran away with your money here! We are facing a really difficult time and we can only apologize for lack of communication- it's our first time with crowdfunding, maybe not exactly prepared for full and unconditional openness. Nevertheless, being deeply sorry about it, we are obliged to inform you that Marcin, our joystick designer, has resigned and stepped down from the position of Member of the Board. There were agreements between Board Members before the start of the Kickstarter campaign regarding development of the project and the company, Marcin's work and commitment, that according to his statement, unfortunately has not been fulfilled in relation to him. Marcin did not draw any gratification for his hitherto contribution. In the same time, he did not close the possibility to continue the project by the UNI-joy and we will do our best to do so. In the same time we would like to inform you that in accordance with Marcin's suggestions, in case of lack of significant progress with the production phase within upcoming weeks, we will seriously consider to disclose a statement of our expenses so far and refund you the remaining funds.
Unithor Team
@nostrum666, post #406
@nostrum666, post #406
nie wiem skąd to założenie że nie ma komunikacji
@druzil28, post #405
@nostrum666, post #406
@Cedrat, post #409
@nostrum666, post #406
@Biegu86, post #412
We are facing a really difficult time and we can only apologize for lack of communication- it's our first time with crowdfunding, maybe not exactly prepared for full and unconditional openness.
@Biegu86, post #412
nie podobała mi się ta zbiórka z tego względu, że była na zagranicznym portalu, ani słowa po Polsku dodatkowo w obcej walucie.
@Kefir_Union, post #414
@Jacques, post #415
Retronics: "potrzymaj mi piwo - walnę Quick Shota bez zrzutki"
@jaster, post #416
@Biegu86, post #412
nie podobała mi się ta zbiórka z tego względu, że była na zagranicznym portalu, ani słowa po Polsku
w obcej walucie
nawet maile wysyłają w języku angielskim