[#151] Re: AMIJOY - DB9 i USB joy 2 w jednym

@Biegu86, post #144

Myślę, że ten entuzjazm wynika raczej z tego, że porównujesz nowy acz dobry joy, z joy'ami, które są już lekko zdezelowane zważywszy na wiek.

Kiedyś dostałem w prezencie joy stary gdzie w prawo było za luźne w porównaniu do innych kierunków. Nie mogłem czymś takim grać i się go pozbyłem. Uzywam wyłącznie joy'ow nowych/NOS.

I w tym sensie, masz rację.
[#152] Re: AMIJOY - DB9 i USB joy 2 w jednym

@marggines, post #143

Taka jedna sprawa bo mam parę zapytań o wersję lewą joystika (czyli rączka po lewej stronie, a przyciski po prawej). Więc jeżeli ktos chciałby w takiej wersji joya to proszę dać znać (tych raczej na zapas nie będę robić - tylko na konkretną prośbę).
[#153] Re: AMIJOY - DB9 i USB joy 2 w jednym

@_DiskDoctor_, post #151

Niestety nie miałem szczęścia znaleźć fabrycznie zapakowanych. Mam ze 4ry joysticki z epoki i w każdym coś mi obecnie nie pasuję, żaden nie ma też funkcji 2nd button.

Ostatnia aktualizacja: 17.09.2025 20:25:14 przez Biegu86
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem