kategorie: A1200, NatAmi
[#181] Re: Pistorm32-lite 2GB WIFI z adapterem CM4 - wrazenia, sugestie...

@NaczelnyFA, post #180

Jasne, od strony peceta nie ma problemów, wszystko jest jasne i oczywiste. Problem jest na dokładnie ostatnim etapie robionym już na Amidze - sformatowaniu zrobionych w HDToolBox partycji.
Ale jak pisałem, WinUAE ogarnia temat.
[#182] Re: Pistorm32-lite 2GB WIFI z adapterem CM4 - wrazenia, sugestie...

@NaczelnyFA, post #180

Z ciekawości zrobiłem to przed chwilą pod cm4. Bez problemu, systemowy quick format. Karta microSD Kingston CANAVAS Select Plus 128GB U1 V10.
Nie wiem czemu jednym działa, a drugim nie. Może Wali7 ma rację, że to zależy od karty.
[#183] Re: Pistorm32-lite 2GB WIFI z adapterem CM4 - wrazenia, sugestie...

@Kitech, post #182

Mam jakieś inne karty SD, w sumie to mogę sprawdzić czy problem na nich występuje.
[#184] Re: Pistorm32-lite 2GB WIFI z adapterem CM4 - wrazenia, sugestie...

@Kitech, post #182

Tez to mówiłem że zależy od karty chyba, może powinien zrobić w pfs3aio_custom bo też mówili że jak jest jakaś egzotyczna karta to lepiej custom zrobić. Na Samsungach działa bez problemu
[#185] Re: Pistorm32-lite 2GB WIFI z adapterem CM4 - wrazenia, sugestie...

@wojtek_77, post #173

Zmieniam system plikó wna pfs3aio - u mnie dostępne pod nazwą pfs3aio040, jest do wyboru jeszcze PFS3AIO (na nim też próbowałem).

1. Nie wiem co to jest system plików pfs3aio040? Jak dziś to robiłem, to korzystałem z dostępnego w CaffeineOS systemu plików pfs3aio.
2. Zmieniłeś nazwę dysku w drive definition? Jeśli tak, to czemu?
3. Filesystemblock size na innych partycjach CaffeineOS mają wartość 512. Czemu próbujesz 1024?

To takie luźne sugestie, jakie przyszły mi do głowy. W każdym razie powodzenia.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem