[#121] Re: TerribleFire TF1260 - czy ciągle ma sens?

@Amra, post #119

[#122] Re: TerribleFire TF1260 - czy ciągle ma sens?

@snifferman, post #113

Widać po moim starym Blizzard’ie, że jest podstawka to chociaż jeden problem z głowy z wylutowywaniem procka. Czytałem gdzieś na sieci jak przerobić (zmiana woltażu i taktowania itp.) ale nie jestem magikiem lutownicy.
Może kiedyś komuś dam do przeróbki, jak kupię pełnego 060. Ten kastrat pójdzie wtedy do Blizzarda a pełny do TF’a.
[#123] Re: TerribleFire TF1260 - czy ciągle ma sens?

@Amra, post #122

Widać po moim starym Blizzard’ie, że jest podstawka to chociaż jeden problem z głowy z wylutowywaniem procka

W tych kartach raczej nie było podstawek. Porób fotki Blizzarda, to zobaczymy.

Ten kastrat pójdzie wtedy do Blizzarda a pełny do TF’a.

To lepiej zostaw 040. Montowanie niepełnego 060 do legendarnej karty to czyste bluźnierstwo :D
4
[#124] Re: TerribleFire TF1260 - czy ciągle ma sens?

@snifferman, post #123

Mi to wygląda na taką samą jak jest w nowym TF’ie. Mogę się mylić.

A radiator i wiatrak też jest od nowości.

Ostatnia aktualizacja: 31.08.2025 20:04:13 przez Amra
1
[#125] Re: TerribleFire TF1260 - czy ciągle ma sens?

@snifferman, post #123

Z tym bluźnierstwem to chyba jednak racja. Proszę o wybaczenie. pokłony
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem