[#211] Re: TerribleFire TF1260 - czy ciągle ma sens?

@Amra, post #185

Na 66MHz i na 100MHz render prostej sceny w LV3.5 i LV5 trwa tyle samo.

Render na 100MHz powinien być szybszy o 50% względem 66 MHz. Miałeś na myśli, że zmiana wersji LV nic nie zmienia? Jeżeli taktowanie nic nie zmieniło to coś nie tak...
1
[#212] Re: TerribleFire TF1260 - czy ciągle ma sens?

@-tbn-, post #211

Sprawdzę jeszcze raz bo może coś pomyliłem.
[#213] Re: TerribleFire TF1260 - czy ciągle ma sens?

@waldiamiga, post #184

Karta obsługuje wentylatorek również od strony oprogramowania, a na samej karcie są trzy dziurki pod montaż. Pytanko co tam można bezpiecznie podpiąć (ile V) i dlaczego są trzy otwory ? Czyżby jeden dla czujnika temperatury ?

Myślę o tym, żeby do obudowy wrzucić jakiś mały wiatraczek, żeby kręcił powietrzem. Może z jakiegoś starego PC, bo mam ze dwie sztuki takich gratów, tylko nie wiem czy tam znajdę takie maleństwo które się zmieści w obudowie desktop obok karty.

Na razie wyciągnąłem klawiaturę, bo i tak jest do bani i korzystam z zewnętrznej przez USB.
Wizualnie nic nie tracę, bo komputer w wysuwanej wnęce biurka sobie siedzi....
1
[#214] Re: TerribleFire TF1260 - czy ciągle ma sens?

@lukjan, post #172

Chyba opchnę LC’ka skoro pełny 060 hula. Ktoś chętny?
1
[#215] Re: TerribleFire TF1260 - czy ciągle ma sens?

@Amra, post #214

No ja już mam LC w TF. I tylko dlatego mam TF1260 bo mi został LC w szufladzie, który miał być pełnym rev. 6 do Warp1260...

Szkoda tego procka to takiej karty. Dołóż kasy i wyślij do CS-LAB. OK
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem