@Azzorek,
post #154
Panie Azzorek, ze swoją agresywnością i genialną zdolnością rozumienia czytanego tekstu powinien Pan się cofnąć do podstawówki i powtarzać wszystkie klasy, zwłaszcza z j. polskiego tyle razy aż Pan zacznie rozumieć co się pisze i oczym.
Oto przykłady Pana genialności:
Na Pierwszej stronie napisałem:
Oczywiście nie mam nic do tego, że ktoś chce sobie zarobić ale gadanie, że taniej się nie da przy 200% marży jest po prostu nie na miejscu.
Na stronie nr 5 napisałem:
Ja mogę się przyznać z czystym sumieniem, że sprzedałem w licytacji kiedyś swój RAM do A600 z 120% marżą i się tego nie wstydzę i nie ukrywam, jak ludzie chcą mieć to niech płacą i na mnie plują, ale nie mam zamiaru strugać głupka, typu "taniej nie idzie", podczas gdy idzie ale ja nie chcę."
Jak nie umiesz zrozumieć o czym tutaj się pisze, to nie siej zamętu bo jak będziesz przy dojeniu wiązał ogon krowie do rury, żeby nie nie machała to ci spodnie spadną i wejdzie Twoja żona, jak się wtedy wytłumaczysz?. Ja tylko napisałem, że cena jest wysoka i dalej tak uważam, chociaż wcześniej było 250zł a teraz jest 220zł, więc jest już sporo lepiej. Prawo do krytykowania cen gwarantuje mi konstytucja, a to że rozłożyłem cenę tego urządzenia na czynniki pierwsze, nie znaczy, że każę mu to sprzedawać po 99zł, tylko udowodniłem ile kosztują części, bo ludzie mieli do mnie pretensję, że kłamię.
Więc jakbyś rozumiał co się piszę, to byś wiedział, że chodzi mi tylko o to, że nie lubię jak ktoś piszę, że taniej się nie da argumentując się swoją rodziną i czasem, więc gdyby Lotharek po prostu powiedział, że TAK MA BYĆ I KONIEC, to bym to uszanował i się z nim w 100% zgodził (nie wiem jak reszta).
Nie wiem czemu się muszę tłumaczyć przed dziećmi z gimnazjum o co mi chodzi po raz kolejny skoro już to raz powiedziałem. Dla mnie też Lotharek może sprzedawać swoje urządzenia za 1000zł o ile będzie z pewnością siebie mówił że tak ma być, a nie tłumaczyć się jak z podkulonym ogonem, bo to właśnie wywołuje takie burzliwe dyskusje. JAa za swoje urządzenia swoje ceny mam i nie będę się tłumaczył dlaczego czasem ma przebitkę ponad 100%, to samo mógł powiedzieć kolega Lotharek. I jeszcze raz podkreślam, że to nie jest naskakiwanie na Lotharka tylko burzliwa dyskusja, może zawiła, ale nie nastawiona przeciw jego pracy a nastawieniu do ludzi, którzy krytykują jego cenę (w tym mnie). Zrozumiano!!!!
Panie Lotharek, jeżeli źle zrozumiał Pan moje stanowisko w tej sprawie i poczuł się Pan niepotrzebnie urażony to przepraszam. Środowisko Anigowie nie jest nastawione na ANTY przeciw Tobie , choć nie będe odpowiadał za wszystkich, ale to jest tak jak w stadzie, okażesz słabość to Cię zagryzą i to wszystko.
A dzieci już powinny iść do klasy, bo właśnie był dzwonek na lekcje.
Ostatnia modyfikacja: 13.05.2010 16:13:07