@Krashan, post #1
@Krashan, post #93
Żeby zakończyć kwestię LED-ów,
@Paxo, post #124
@tWINpIX, post #123
Bo z tymi ledami to mi trochę tak zalatuje że następne AmiParty będzie w remizie w jakieś wsi pod Białymstokiem.Prawie całe dzieciństwo i młodość mieszkałem na wsi pod Białymstokiem, więc wszystko się zgadza.
@recedent, post #127
Ach, gdybyż tak mogły mierzyć temperaturę dyskusji w top 10 ostatnich wątków na PPA...Jeżeli wystawisz jakieś proste API po HTTP do pobierania tej temperatury, napiszę commodity, które (po połączeniu Amigi z Internetem) będzie pobierać wartość co minutę i odpowiednio sterować diodami.
@Krashan, post #122
@Krashan, post #129
@Cedrat, post #131
A co z obudową Checkmate A1500 Plus (link) - też będzie wspierana?Dzięki za zwrócenie uwagi. Patrząc na jej konstrukcję nie widzę zasadniczo problemu, żeby nadchodząca wersja mojej klawiatury do niej pasowała. Niemniej rozważę zakup takiej obudowy (o ile jest to już możliwe) do testów.
@Krashan, post #132
@BULI, post #137
@madman15, post #139
@Krashan, post #134
@Krashan, post #141
Wersja F jest przygotowana pod switche z 5 pinami i całkowicie eliminuje problem kolizji płyty z szyną podpierającą kartę turbo, nie ma też efektu wystawania klawiszy ponad górną płaszczyznę obudowy Amigi, wręcz przeciwnie, ich dolne krawędzie są około 1,5 mm poniżej.
Gdy tylko wykonam prototyp, zarzucę zdjęciami.
@Grzegorz_P, post #143
@kamilus, post #146