@mrcha_67, post #121
Warto dodatkowo poczytać komentarze, gdzie komentator tłumaczy, w którym to momencie Kościół Katolicki skubnął sobie z temata, co mu pasuje, zmieniając, co mu nie pasuje, żeby mieć większą kontrolę nad ludźmi i żeby więcej forsy spływało do sakiewki. Czyli jak w kolejny zwykły dzień z życia Kościoła. @snajper, post #119
Ale jak komuś również ta ładna pani zaimponowała swoim głębokim intelektem, to można ją popodziwiać w pełnej krasie i w towarzystwie bobra tutaj, pod numerkiem #16: https://joemonster.org/art/62485/I_takie_zdjecia_dziewczyn_na_lonie_natury_to_ja_rozumiem
(artykuł ma znaczek 18, więc jak masz mniej lat, to nie wchodź). @ZbyniuR, post #124
@mrcha_67, post #127
Zupełnie nieciekawy, do tego leciał w niedziele, kiedy zaraz trzeba było wstawać niewyspanym do szkoły/przedszkola. Nawet niedzielne disnejowskie dobranocki miały przez to posmak goryczy.
I chyba przypadkowo znalazłem w końcu właściwą niszę do zagospodarowania. Będę robił nagie przeróbki Adrienne Delaney!
Próbka: 
@snajper, post #132
Bo ja odpowiedziałem, co kwalifikuje mnie do grupy best professionals in the world i mogę już iść na rozmowę o pracę do Muska. 
@snajper, post #133
Na tym filmiku parę wygodnych apek, m.in. do regulacji głośności z traya w poszczególnych aplikacjach i do tabów w eksploratorze. Tym drugim co prawda trochę się rozczarowałem, bo jednocześnie wpakowuje wszystkie okienka do jednego jako oddzielne taby.
Co mi się średnio uśmiecha, bo przyzwyczajony jestem do stu okienek na pasku zadań - ale możliwe, że da się to zmienić w ustawieniach, nie wgłębiałem się. Za to dodatkowo ten sam programik ma bardzo fajny ficzer typu szybki podgląd pliku po najechaniu na nazwę
- czy to tekstowego, czy obrazka, czy dźwięku/video. @snajper, post #134
@ZbyniuR, post #135
Na demonstracji facet pokazał, że przed wprowadzeniem zmian w omawianej apce (TCP Optimizer) miał w benczmarku (którego wyniki raczej _nie_ są uzależnione od konta na speedteście) d/l bodajże 100 z czymś Mb/s, a po jakieś 2x tyle. Oczywiście ja nie spodziewałem się skoku z 635 na 1.2 Gb/s, skoro wykupiona usługa oferuje 600 Mbit, no ale! . @snajper, post #138
A recedent nie, bo on woli łykać medykamenty.
I po prawdziwe true masło to trzeba pewnie jechać do Indii, gdzie są autoryzowane bawoły, bo nawet na alergio najlepsze co znalazłem to jakieś produkcji niemieckiej. Tak to nas nabijają w butelkę, gdzie się da. @ZbyniuR, post #141
@ZbyniuR, post #147
@snajper, post #149