@marianoamigo, post #152
)@ZbyniuR, post #155
@ZbyniuR, post #157
@niebuszewo, post #161
@ZbyniuR, post #162
@ZbyniuR, post #163
Tym razem na temat odśmiecania windy. Poza odzyskaniem dużu GB ten filmik pomógł mi wytropić nękającego mnie od dłuższego czasu i poważnie zamulającego system śmiecia od WD pod tytułem WDCloud.exe. To gufno rozsiadło się wygodnie gdzieś w %appdata%, uruchamiało dwa procesy i uparcie wyrastało z niczego, po tym jak je wreszcie, wydawać by się mogło, ubiłem przez wykasowanie. A później procesy muliły, dodatkowo po sto razy dziennie wywołując na ułamek sekundy okienka Chrome czy CMD. W końcu, po nitce do kłębka, przyszpiliłem dziada w Harmonogramie zadań - WD Sync. Przestawienie wyzwalacza na wyłączony (i dla pewności wykoszenie wdsynca z dysku) ostatecznie przyniosło kres bolączkom mojej windy.
@philipo, post #165
@snajper, post #167

@teh_KaiN, post #169
Tak się przyzwyczaiłem do tego napisu, że już nawet nie zwracam uwagi, że się wyświetla...
Ustawiłem tylko powiadomienia na maila - i oznaczyłem frazę "buldogkekon" jako spam. I, jak widać, w końcu po serii zarobionych w inny sposób banów zniknął. Nawet nie pamiętam, czy skasował konto, czy nie.@selur, post #171
@ZbyniuR, post #174
@snajper, post #175