@Skiba,
post #66
Kiedy orientacyjnie by to bylo?
Jak mi sie uda w tym czasie byc na urlopie (czyli miedzy 23.05 a 22.06) to bede ze Szczecina jechac autem i bede mial 2, w porywach do 3 miejsc (byc moze braciak ze mna sie wybierze) w te i z powrotem. Oczywiscie jakby ktos byl lekko nie po drodze to podjade, nie ma problemu. Na wycieczke zabieram Amige z monitorem. Jak ktos bedzie chcial zabrac swoj sprzecik, to o ile nie bedzie to 5 A4000 w Big Towerkach

to spokojnie bedzie miejsce na to w bagazniku...
A! Rozumiem, ze mowimy o Czarnem kolo Szczecinka? To faktycznie z glownych miast Polski Polnocnej kazdy ma mniej wiecej te sama odleglosc
Wymyslmy jakis termin, ktory podpasuje jak najwiekszej ilosci osob z PPA i ewentualnie innych retro-maniakow od Commodore i Atari. Zrobmy przedplate. Ustalmy jakis program imprezy, proponuje wiec zrobic pare compos, zeby towarzycho sie nie nudzilo, jakis delikatny przeglad demek odpalanych na prawdziwych Amigach, jakis turniej w Sensibla (moze uda mi sie namowic kuzynka do przyjazdu, to Wam znowu da popalic

- jak to uczynil na AmiWawie...) ... sadzac po zainteresowanych osobach zapewne bedzie mozna pobawic sie jakims MorphOS'em, do tego przydalaby sie tez jakas Amiga z OS4.x... Takie luzne mysli mnie naszly, co Wy drodzy koledzy na to?