@_Skiba,
post #385
Dla spragnionych muzycznych doznań, poniżej podaję linki do seta z pierwszego wieczora Retronizacji 3 - dla tych który chcieli a nie mogli, bądź mogli a nie chcieli odtworzyłem "sklejaka" z tegoż, inauguracyjnego wieczoru jakże wybornego retrospotkania, nasmarowanego śliwowicą.
Dzień pierwszy inspirowany latami 90tymi - czy się udało? Sami oceńcie.
@ _Skiba
Lokaty zajebistą muzę tworzysz, w piątek przy piwie i SWOSie mega się wkręcała
Dzięki Skiba, zainspirowałeś mnie do tego, aby ponownie odtworzyć to co dla Was przygotowałem tamtejszego wieczora.

Uzupełnię jedynie, że moja rola jest bardziej odtwórcza, niźli tworzenie "czegoś per se". Nie mniej jest to wymagające zajęcie, które konsumuje czas i wymaga znaczącego poświęcenia.
Każdej minucie zagranej dla Was przyświecała jakaś idea. Starałem się jak tylko mogłem, aby dostarczyć dobrej rozrywki w trakcie obu wieczorów.
Liczę na to, że ponownie się gdzieś spotkamy na parkiecie i "powyłamowujemy" sobie kończyny i umysły! Czirs!!
Mixcloud: yone - retronizacja 3 90s inspired set - online
GoogleDrive: yone - retronizacja 3 90s inspired set - download mp3@320kbps & online
Set nagrywany wprost ze sprzętu, mix na żywo, nie posiłkowałem się dodatkowym oprogramowaniem (nie ciąłem, nie modyfikowałem), stąd nie jest perfekcyjny, uznałem jednak że jest na tyle dobry, że można puścić w świat!
Ostatnia aktualizacja: 08.07.2019 22:09:36 przez Lokaty