@klasyk,
post #179
teraz już na pewno dostanę bana na zawsze, wszystkie poprzednie moje posty zostaną usunięte etc.
Daruj sobie to robienie z siebie męczennika...
To forum istnieje tylko po to aby podgrzać atmosferę wokół produktów sprzedawanych w sklepie eFUNZINe a Grzegorz Kraszewski jest głównym naganiaczem
A to dobre. Może kilka faktów: po pierwsze nie mam nic wspólnego ze sklepem eFunzine. Po drugie nie kupiłem nigdy nic w tym sklepie (dotyczy to również dwóch posiadanych przeze mnie Efik, Pegasosa II, oraz Pegasosa I). Po trzecie nie gdzie indziej a właśnie na
tym forum ludzie, którzy chcą kupić Efikę znacznie taniej bezpośrednio w Genesi, zorganizowali się i będą mieli Efiki dwa razy taniej. Gdybym był "naganiaczem eFunzine" to pewnie bym wszystko wyciął, nieprawdaż? Po czwarte wreszcie, to nie ja pisałem o tych Efikach za 200 dolarów, tylko Drako (popatrz sobie
tutaj, post numer 3, w poście numer 1 sam zauważyłem, że cena jest zaporowa).
mają po prostu przeszło 100% marży na wszystko czym handlują
Ich prawo - mamy wolny rynek, Efiki można kupić znacznie taniej, inny sprzęt z ich oferty również. Dla mnie są za drodzy, nie kupuję u nich, ale to nie znaczy że mam się tak jak Ty pienić na forum i rzucać teksty "o złomie tam sprzedawanym".
tak jak jest możliwe uruchomienie MOS'a na emulatorze qemu
Coś więcej na ten temat napiszesz? Fotki, filmy jakieś, cokolwiek na poparcie tej ciekawej tezy?
moderatorzy żyją z tego, że nieświadomi użytkownicy forum robią za dramo reklamę ich sklepowi
Żaden z moderatorów PPA nie ma nic wspólnego ze sklepem eFunzine. Albo udowodnij że jest inaczej, albo przeproś za pomówienia, o ile wystarczy Ci cywilnej odwagi (w co osobiście wątpię). Za oszczerstwa i pomówienia bana powinieneś dostać od razu, ale postanowiłem dać Ci szansę na rehabilitację i przyznanie się do błędu.
Więcej mnie tutaj nie zobaczycie pod żadnym aliasem.
Widziałeś reakcję użytkowników. Myślę, że nic nie muszę dodawać.
Ostatnia modyfikacja: 01.07.07 19:41