Wątek zamknięty
[#451] Re: prędkości procesorów a wąskie gardło Chip RAM i AGA

@tboniasty, post #450

Już kiedyś coś takiego proponowałem, jakiś rok temu. Choć nie podałem konkretnej liczby bo nie znałem rekordzistów.

Chodziło mi o mechanizm by ban się pojawiał automatycznie po wkurzeniu dość wielu osób, i się wyłączał gdyby liczba ignorów spadła do akceptowalnego poziomu, bez interwencji moderacji czy też pilnowania jakiś terminów trwania kary. Aby winny miał szanse korzystając z innych mediów wpływać na poziom wkurzenia lub wybaczenia, a tym samym na czas trwania, kary. A nawet aby był zmuszony do takich działań a nie tylko do czekania by móc wrócić na forum.
[#452] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: prędkości procesorów a wąskie gardło Chip RAM i AGA
[#453] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: prędkości procesorów a wąskie gardło Chip RAM i AGA
[#454] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: prędkości procesorów a wąskie gardło Chip RAM i AGA
[#455] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: prędkości procesorów a wąskie gardło Chip RAM i AGA
[#456] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: prędkości procesorów a wąskie gardło Chip RAM i AGA
[#457] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: prędkości procesorów a wąskie gardło Chip RAM i AGA
[#458] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: prędkości procesorów a wąskie gardło Chip RAM i AGA
[#459] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: prędkości procesorów a wąskie gardło Chip RAM i AGA
[#460] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: prędkości procesorów a wąskie gardło Chip RAM i AGA
[#461] Re: prędkości procesorów a wąskie gardło Chip RAM i AGA

@wali7, post #460

Ktoś Ci się włamał na konto, czy prowokujesz bana za flooding?
[#462] Re: prędkości procesorów a wąskie gardło Chip RAM i AGA

@recedent, post #461

O nie pomyślałeś o trzeciej możliwości? O zasygnalizowaniu mojej rezerwy wobec trollingu? I zasadniczego końca tej dyskusji, która dawno przestała pełnić funkcje komunikacyjno-konkluzywne.
[#463] Re: prędkości procesorów a wąskie gardło Chip RAM i AGA

@wali7, post #462

Sygnalizowanie rezerwy wobec trollingu poprzez własnoręczny trolling? Pokrętne to.

Co do końca dyskusji - zgadzam się. Chyba wszyscy już sobie wszystko powiedzieli (choć niektórzy powiedzieli zasadniczo to samo, tylko wiele razy). Wątek zostaje zamknięty.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem