...to ja sie wypowiem za kolege mailmana, choc nie wiem czy mi wolno.
"I prawdopodobnie nie jesteś w stanie zrozumieć, jakie emocje..."
jestem w stanie zrozumiec, ze posiadacz Atari 400 czy Vic 20 ma
10 orgazmow naraz patrzac na te gre, ale Amigowiec nie moze miec orgazmu, bo zostal
"wychowany" w innej rzeczywistosci.
Wyobraz sobie (o ile masz taka wyobraznie), ze Marsjanin strzela z XVI wiecznego muszkietu i przezywa emocje... "Łuuuuuooooooo ale czadddowa spluwa !!! musze se taka sprawic!"
"...to tak samo należałoby besztać klasykowców za chęć pozostania klasykowcami a nie przejście na jakąś "zmodernizowaną" nową Amigę"
miazdzaca wiekszosc klasykowcow nie przeszla na "zmodernizowana" Amige, bo to tak jakby przejsc ze spalinowego Fiata 126p na elektryczna hulajnoge...
Po prostu
nowoczesne nie oznacza zawsze LEPSZE, ( jakbys mial kolego "wieksze horyzonty" to moze bys to zrozumial)
"Dajcie spokój człowiekowi, skoro chce portować wierne oryginały z automatów, niech portuje"
A czy
MY mu WYLACZAMY PRAD do komputera, zabieramy KLAWIATURE, plujemy na Monitor , obcinamy klable od Myszki, wkladamy foliowy worek na glowe ??????
Ludzie NAUCZCIE SIE w koncu !!!
mamy poki co,
WOLNOSC SLOWA !!!!
WASZE OPINIE sa tyle samo warte co NASZE, wiec skoro WY komentujecie i je wyrazacie, to dlaczego MY nie mozemy !?!?
Gdzie jest napisane w obecnym prawie,
ze NIE WOLNO KRYTYKOWAC amigowych KRAPÓW ????
Ktory artykul, paragraf w kodeksie karnym tego zabrania ?!?!?!?!?!
Ta gra jest
TOTALNYM SYFEM na Amidze i nic tego nie zmieni , nawet dekrety Polskiej Partii Robotniczej czy samego towarzysza STALINA !!!
Ostatnia aktualizacja: 01.02.2022 22:13:45 przez selur