[#804]
Turrican Ultra Collector's Edition
Ignorowany przez 30 użytkowników
po latach przedłużającego się w nieskończoność czekania na skutek przekładanych do granic wytrzymałości terminów - oto w miniony czwartek, 11 maja A.D. 2023, paczuch od Strictly Limited Games dotarł do celu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) W międzyczasie figurka zdążyła zostać przeprojektowana. Jak wygląda teraz - tego nie wiem do końca nawet ja sam, bo szkoda wyjmować. :c Niemniej Samus Aran, Lilith i Maria Renard czekają z utęsknieniem na swego towarzysza broni, zatem w końcu będzie trzeba wydobyć go z pudła na światło dzienne, choćby dla uwiecznienia brygady w komplecie na pamiątkowym zdjęciu!
oczywiście foty przesłałem też do galerii, jednak że maksymalna rozdzielczość tam to kpina, a maksymalny rozmiar to kpina do potęgi - tutaj wrzucam niewykastrowane wersje XXL.
P.S. kategoria to niby amigowe gry - ale widzę, że np. definicja terminu "oprogramowanie i sprzęt amigowy" obejmuje Atari 1040, więc kto wie!
P.S. na alergio jeden kolo sprzedaje plakaty m.in. z amigowych gier - wśród nich jest i Turrican, rozmiarów całkiem sporych i na materiale całkiem niczego sobie, w cenie też niestroszącej włosów na głowie. Miałem go kupić do kompletu, ale to później. Może ktoś skorzysta.
Ostatnia aktualizacja: 14.05.2023 01:38:16 przez snajper