[#406]
Re: Bridge Strike - informacje
@AD99,
post #405
Jestem pewien, że na BS również się nie zawiodę
Ostatnio czytałem rozmowę z wicemistrzynią w kolarstwie z naszego regionu. Znalazłem tam odniesienie do mojej, hmm, naszej R3D rzeczywistości.
Chodzi o doping wiernych kibiców. Mówiła o tym jak bardzo jest to dla niej ważne. Kiedy w różnych miejscach gdzie startuje jest ktoś kto ją dopinguje. Że bardzo ją to mobilizuje kiedy ktoś liczy na jej wygraną. To mocno dodawało jej otuchy, zmuszało do silniejszego wysiłku.
U nas na poletku naszego ami hobby, zazwyczaj osoby serdeczne i jak najbardziej za naszymi projektami jakby bały się śmieszności, może trochę obciachu w dopingowaniu i wspieraniu twórców. Na porządku dziennym najbardziej jak by bez obciachowe jest wytykanie błędów.
Ostatecznie skutkuje to potem tym że nawet jak się projekt rozejdzie po ludziach, to ci zadowoleni nie piszą nic bo są zadowoleni. Twórca zostaje ze skończonym projektem. Zapis późniejszych konwersacji to głównie znalezione błędy w grze i kilku malkontentów, którym projekt się nie spodobał i chcieli stanowczo o tym zaprotestować.
Proszę nie bójcie się Nas wspierać dobrym słowem, jakimś może na pierwszy rzut oka obciachowym gestem. Wszystko się liczy jako pełnoprawny zdrowy doping. Mamy wtedy jakiś pozytywny kontakt. Wiemy że jest dla kogo wytężać pikselkowe muskuły. Dodatkowo wszystkie te bardziej negatywne odzewy wymieszają się z bardziej pozytywna narracją.
Wyszedł z tego jakiś pozytywny manifest

Ale może posłuży nie tylko mi, R3D ale innym twórcom (naszym kolegom) tym bardziej.
Ostatnia aktualizacja: 30.11.2018 17:52:03 przez Koyot1222