@michal_zukowski, post #719
A może w trakcie prac połączyła ich miłość, potem miłość się wypaliła
@michal_zukowski, post #719
@Dorian3d, post #723
@KM_Ender, post #724
@karolb, post #725
@_DiskDoctor_, post #728
@ZbyniuR, post #729
A ja myślałem
@cossack, post #730
@Merlin_PL, post #731
Kropka. Zawsze z lewej strony przylega bezpośrednio do tekstu, a po niej występuje spacja.
Przecinek. Zawsze z lewej strony przylega bezpośrednio do tekstu, a po nim występuje spacja.
Znak zapytania. Zawsze z lewej strony przylega bezpośrednio do tekstu, a po nim występuje spacja.
Wykrzyknik. Zawsze z lewej strony przylega bezpośrednio do tekstu, a po nim występuje spacja.
Nawiasy {aaa} [aaa] (aaa). Nawiasy zawsze przylegają do tekstu, który obejmują, i odstają o 1 spację od tekstu znajdującego się na zewnątrz nich.
@karolb, post #732
@cossack, post #730
@ZbyniuR, post #734
@Aniol, post #736
@ZbyniuR, post #733
Czy kolega złamał jakiś paragraf, i grożą mu więzienie?
@karolb, post #738
@Hypnotic, post #739
@Hypnotic, post #739
@Tomski, post #741
@Hypnotic, post #739
@misiek2, post #743
Tłumaczenie, że skoro sprawę wspiera raca prawny, to nie można podać szczegółów, jest co najmniej debilne
pie.... że to dlatego że "sprawę wspiera radca prawny" nie można podać informacji jest przeogromnym nadużyciem i manipulacją
Mam dla Was wspierający update informacji otóż nie mogę na tym etapie Wam nic powiedzieć ponieważ wpiera sprawę radca prawny. W maju kolejne obszerne info w temacie. joker
Na tym etapie nie możemy podać żadnych dalszych szczegołów, ponieważ sytuacja jest delikatna.
@Drakon, post #745
@misiek2, post #746
@misiek2, post #746
zrozum, że moja wypowiedź dotyczy wyłącznie wpisu do którego bezpośrednio się odniosłem. Nie wiem kto to Hypnotic, a być może błędnie założyłem, że jest blisko inicjatorów zbiórki i jego wiedza jest nieco szersza, stąd nie wyczułem "sarkastycznego żartu", a w konsekwencji, jeśli tak jest to dałem się złapać. Założyłem, że gość wie coś więcej od innych.
Ale spoko, popitolmy dalej, powróżmy z fusów, rozmydlajmy temat, dobijmy do miliona wpisów, klepmy się po plecach albo po twarzach, a konkretów jak nie było tak nie ma.
@misiek2, post #746
@Hypnotic, post #749
Nie boli mnie starta kasy, bywają gorsze inwestycje ale sposób w jaki się mnie i nas traktuje takimi komunikatami z dupy