@Jacques, post #930
@prz, post #929
czyta się je z wielką przyjemnością
@Jacques, post #930
Kup sobie Competition Pro USB, będziesz miał trwałego joya z 4 fire-ami za około stówkęKulka na patyku to jest nieśmieszny żart na temat joysticka...
@Hypnotic, post #912
@Jacques, post #922
@KAN2000, post #936
Normalnie bełkot jak w czasach PRL albo na Białorusi. 5 miesięcy ścisłej współpracy i finalnie wyszło zupełnie co innego niż miało wyjść. Za chwilę będzie tak, że ludzie dostaną zwykły Joy od chinola z przejściówką do Amigi-Atari. Po miesiącach analiz doszli do wniosku, że tak będzie lepiej :)Cytuj zazna
@Jacques, post #935
Automaty arcade palą się ze wstyduSunie mnie to centralnie. Nigdy nie byłem fanem automatów i nie planuję. Dlatego planowałem kupić sprzęt Uni-Joy, prototyp był zacny w testach. Tyle że nie wpłaciłem na preorder, bo taką mam zasadę.
@Krashan, post #940
@michal_zukowski, post #941
@Jacques, post #942
@Aniol, post #943
@Aniol, post #943
@BULI, post #945
@Biegu86, post #946
Jakie jest prawidłowe ułożenie arcade dla praworęcznej osoby? Gałka w lewą reke a klawisze na prawej czy odwrotnie?
@BULI, post #949
@Biegu86, post #946
Jakie jest prawidłowe ułożenie arcade dla praworęcznej osoby? Gałka w lewą reke a klawisze na prawej czy odwrotnie?
@Biegu86, post #946
@Don_Adan, post #954
@ted, post #955
@ted, post #955
@Don_Adan, post #954
Z tym, ze ja nigdy nie lubilem za bardzo gier arcade, ktore mialy wiecej niz 2 przyciski fire.
Po prostu wtedy bylo za latwo sie pomylic, przynajmniej dla mnie.