@slawekwozniak, post #1079
@Gandalf, post #1080
Można nie zrealizować projektu i zapewne zdarza się to częściej, niż podejrzewasz.
Dobry pomysł i chęci to za mało, bo w grę wchodzi mnóstwo zmiennych.
@Don_Adan, post #1062
@bfgmatik, post #1082
@Splavinho, post #1078
A policję i sąd już naprawdę możecie zostawić, bo nikt tutaj takich kroków nie zapowiadał i nie zamierzał podejmować.
@Marcin27411, post #1085
Tym razem krótko donosimy co u nas.
Po finalnym przerysowaniu projektu do właściwego formatu to jeszcze nie koniec przygotowań do produkcji. Producent przedstawił nam propozycje finalnego kształtu elementów mających wyjść z form. Ogólnie jesteśmy zadowoleni z wprowadzonych optymalizacji i analizujemy każdą uwagę zgłoszoną przez technologa, na którego doświadczeniu polegamy. W tym kluczowym momencie nie możemy sobie pozwolić na pójście na skróty i dlatego temat form zajmuje obecnie znaczną część czasu.
Kontynuujemy zamówienia komponentów - obecnie czekamy na dwie duże dostawy kabli zewnętrznych oraz switchy do podstawy. O ile nie jest problemem zamówienie kilkudziesięciu sztuk, to na kilka tysięcy trzeba już poczekać (produkcja i logistyka).
@RokiS, post #1088
@Gandalf, post #1086
Po finalnym przerysowaniu projektu do właściwego formatu to jeszcze nie koniec przygotowań do produkcji.
@Stoopi, post #1092
@Gandalf, post #1086
Kontynuujemy zamówienia komponentów - obecnie czekamy na dwie duże dostawy kabli zewnętrznych oraz switchy do podstawy. O ile nie jest problemem zamówienie kilkudziesięciu sztuk, to na kilka tysięcy trzeba już poczekać (produkcja i logistyka).
@Madman, post #1096
@juen, post #1097
@RetroBorsuk, post #1098
@RetroBorsuk, post #1098
@RetroBorsuk, post #1098
@juen, post #1097
@RetroBorsuk, post #1098
@tukinem, post #1105
@marggines, post #1104
Odpowiedź na:
A ja sie zastanawiam czy naprawde tak lubicie na joystikach grac? Przeciez to zawsze byla katorga, precyzji zero, fire pod palcem. Pad jak dla mnie o wiele wygodniejszy w mase gier idzie teraz zagraz bez rzucaniu brzydkich slow. Swego czasu ( z 15-20 lat temu) uzywalem od cd32 teraz mam przerobione pady od segi, dodatkowo pod jeden z nieużywany fajerow mam zmostkowany kierunek up. Nawet jak ogladam yt jak ktos gra na joystiku to nie moge patrzec widzac jaka to meczarnia i jaki brak precyzji. ;)
@marggines, post #1104
@marggines, post #1104
A ja sie zastanawiam czy naprawde tak lubicie na joystikach grac?
@Norbert, post #1106
Adapter TOM+ potrafi obsłużyc klawiaturę USB jako joystick lub mysz.
Tylko że tam jest w użyciu WSAD.
Więcej informacji w dokumentacji.