[#211] Re: AMIJOY - DB9 i USB joy 2 w jednym

@marggines, post #210

Fajne filmiki z testami .
[#212] Re: AMIJOY - DB9 i USB joy 2 w jednym

@Madman, post #209

margines nie ukrywa co uzyl, nie zapomnij o cenach wysylek i nowej celnej oplaty. Chcecie cos dobrego, lepszego niz standard to sanwa jest jednym z wyborów, oryginal nie jest tak oczywosty do kupienia. lmechanizm + butony to lekko 250 zl o ile oryginaly, ale chyba nie o cenach tu chcemy gadać. Każdy może sam podejsc do stworzenia i moze miec wiecej frajdy niz kupno. Amijoy tez nie powstal po to by go sprzedawac , mial byc joy dla marginesa i wg jego wymagan.
[#213] Re: AMIJOY - DB9 i USB joy 2 w jednym

@marggines, post #210

Pan wybaczy, dla mnie jest to odkrycie Ameryki. Nie wiedziałem, że można kupić takie fajne kity. Oceniam pod kątem wizualnym, a "mięso" oczywiście pewnie się różni, to logiczne. Dla mnie zmiana jest na plus - nie ma porównania do poprzedniej generacji na bazie uniwersalnej obudowy elektronicznej (odrzuca mnie niezależnie od tego do czegokolwiek je ktoś wykorzystuje - czy to joy, czy zewnętrzny flop, czy zasilacz - kwestia gustu).

Ostatnia aktualizacja: 21.07.2026 11:17:27 przez -tbn-
[#214] Re: AMIJOY - DB9 i USB joy 2 w jednym

@djwozik, post #212

Dawid, ale mnie nie musisz tego tłumaczyć, to raczej ja starałem się wytłumaczyć innym. Wiem ile włożyłeś pracy w swój znakomity joystick i wiem już po rozmowie z Margginesem (już po moim poście) ile On włożył pracy w ten sprzęt Ja też sądziłem, że w środku jest tylko ten encoder, parę kabeków i przełączniki a tak nie jest, jest dodana przede wszystkim elektronika i to nie jakiś gotowiec
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem