kategorie: A1200, A2000/A3000, A4000, A500, A600, CD32, CDTV, Minimig, NatAmi, Programy
[#511] Re: Amelinium Web Browser

@juen, post #507

Brak GURU, po prostu sytem jest „frozen”. Kursor się nie rusza, nie można przełączyć screenów z klawiatury. Jedynie reset.
[#512] Re: Amelinium Web Browser

@Amra, post #511

to walka intuition idcmp, mowisz ze nie masz zadnych latek wiec to cos innego, pare takich miejsc juz zabezpieczalem w tej ostatniej wersji, ale sprawdze to jeszcze
[#513] Re: Amelinium Web Browser

@juen, post #512

nastepna wersja mam nadzieje bedzie dla Was stabilniejsza, przy okazji wreszcie zacznie dzialac duckduckgo.com

2
[#514] Re: Amelinium Web Browser

@juen, post #512

Dziś próbuję znaleźć jakąś zależność.
Właśnie ściągnąłem bez problemu HippoPlayera poprzez IBrowsa z linku z newsa ppa.pl z Amelinium „freez” za każdym razem.
Sprawdzę bezpośrednio z aminetu czy jest tak samo.
[#515] Re: Amelinium Web Browser

@Amra, post #514

to poczekaj juz prosze jeszcze chwile, nastepna wersja ma rozne poprawki w ciemno, ale moze to bedzie cos z tego, chce jeszcze zeby strona projektu w github sie jakkolwiek wyswietlala
[#516] Re: Amelinium Web Browser

@Amra, post #514

ja przed chwilą ściągnąłem go przez Amelinium z linka z newsu ppa.pl bezproblemowo
[#517] Re: Amelinium Web Browser

@Splavinho, post #516

No niestety zwiecha za zwiechą. Z aminetu to samo. IBrowse ściąga.
Może to coś u mnie nie tak? Snoop nic nie pokaże bo system od razu freezuje.
Mam jeszcze jeden pomysł na sprawdzenie i dam znać.
[#518] Re: Amelinium Web Browser

@Amra, post #517

Test mnie zaskoczył. Freezuje w trybie pełnoekranowym (wybór dedykowanego screenu). Ściąga bezproblemowo w trybie Workbench. Tak samo działa IBrowse.
1
[#519] Re: Amelinium Web Browser

@Amra, post #518

Chyba znalazłem winowajcę!
Wiesza się w trybie pełnoekranowym wyłącznie kiedy NewMode wymusza promocję tego samego screenu co Amelinium.
Gdy NewMode pomija Amelinium a browser sam przełącza się na swój tryb pełnoekranowy to download działa.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem