kategorie: A1200, A2000/A3000, A4000, A500, A600, CD32, CDTV, Minimig, NatAmi, Programy
[#571] Re: Amelinium Web Browser

@NaczelnyFA, post #570

Nie powinno mnie to w sumie obchodzić, ale nazwanie tych dwóch programów tak podobnymi do siebie nazwami będzie ciągłym źródłem pomyłek...
2
[#572] Re: Amelinium Web Browser

@Krashan, post #571

Ja tego tak nie nazwałem ale co do tego to masz 100% racji.
1
[#573] Re: Amelinium Web Browser

@juen, post #565

Jestem skromnym posiadaczem 128mb 😁.
Ew. opcja typu „buforuj strony” do decyzji usera?
[#574] Re: Amelinium Web Browser

@Amra, post #573

raczej nie, kod musialby byc zrobiony pod to, na mysl mi przychodzi opcja otwierania w nowym oknie co by bylo jednoznaczne z uruchomieniem drugiego Amelinium...

---

0.9.9 wypuszczona!

korzystajac z urlopu robilem ja non stop, to wydanie ma mase poprawek i troche ulepszen, takze w Emalinium
jesli nie ma tu jakiegos fatalnego bledu, ktory nie wyszedl mi podczas testow to nastepna wersja bedzie mam nadzieje wersja 1.0 (z zastrzezeniem, ze JS jest wciaz w fazie ALFA)

to wydanie bardziej otwiera drzwi do swiata, niektore strony ktore wciaz pozostaja w top przegladanych dziala juz dobrze lub prawie dobrze. mozna zagladnac na wp.pl, faktopedia.pl, kwejk.pl, demotywatory.pl, joemonster.org, mistrzowie.org, wikipedia (!) wiele innych

http://juen.in
http://juen.in/support
z gory dzieki za wsparcie!!!

Ostatnia aktualizacja: 24.08.2026 19:21:09 przez juen
5
[#575] Re: Amelinium Web Browser

@juen, post #574

1
[#576] Re: Amelinium Web Browser

@juen, post #574

Wytestuje się w nocy, z tym programem do maili cos robiłeś żeby amigi nie resetowalo?
[#577] Re: Amelinium Web Browser

@NaczelnyFA, post #576

tak, nie rozpisywalem sie tutaj, w readme jest sciana tekstu zmian. uzywac i tyle :)
ja przewertuje na nowo cala specyfikacje css1/2.1/3 zeby wersja 1.0 byla jak najbardziej zgodna
2
[#578] Re: Amelinium Web Browser

@juen, post #577

na spokojnie się testy zrobi choć i tak działa to rewelacyjnie jak na amige klasyka. Chyba pobiore wszystko na nowo z serwera bo emalinium mam dalej 0.1 i dalej się wiesza amiga
[#579] Re: Amelinium Web Browser

@NaczelnyFA, post #578

No jak nie pobrałeś to sama się nie pobrała, przeglądarka tylko siebie aktualizuje

W sumie pasuje to poprawić

Ostatnia aktualizacja: 24.08.2026 21:56:55 przez juen
[#580] Re: Amelinium Web Browser

@juen, post #579

Ostatnio pobrałem z serwera od ciebie i też miałem wersję 0.1 nie wiem czym to spowodowane jest
[#581] Re: Amelinium Web Browser

@NaczelnyFA, post #580

tym że ponizej 0.9.8 zawsze była wpisana 0.1, ale mimo wszystko była rozwijana w każdym wydaniu
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem