kategorie: A1200, A2000/A3000, A4000, A500, A600, CD32, CDTV, Minimig, NatAmi, Programy
[#391] Re: Amelinium Web Browser

@Don_Adan, post #390

Nie no ja przeglądając internet zarówno na google chrome jak i na opera czy Firefox to nie zauważyłem żeby reklam było więcej niż na chrome, z eab mało co korzystam więc się nie wypowiem, wiedzy raczej gdzieś indziej szukam. Do google chrome mam obecnie adblock darmowy ale jeden z lepszych zarówno blokuje nawet reklamy na YT przed filmem co są xd. Zależy też co chcesz robić i do czego wykorzystujesz komputer, dla moich potrzeb i mojej roboty to google chrome jest wystarczająco dobre. Nie oczekuję cudów od amelinium, działa to bardzo dobrze jak ma amigowe warunki.

Olx na tym nie zobaczysz xd bo niestety ale i większość pecetów się poci podczas oglądania tej strony xd
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem