kategorie: A1200, A2000/A3000, A4000, A500, A600, CD32, CDTV, Minimig, NatAmi, Programy
[#421] Re: Amelinium Web Browser

@Kitech, post #418

czy opcja TTF jest wyszarzona? na 16bit ta biblioteka ma błąd i niestety musiałem wyłączyć, na ekranach PAL i pozostałych RTG powinno dzialac

Co do pełnego html5 i css3 to raczej nie, najmocniejszy sprzęt jaki mam to 100mhz 060, ciężko by było testować.

jeszcze na testy czekają wersję os4 i mos ale moja Amiga ppc jest zakopana od ponad roku przez remont
1
[#422] Re: Amelinium Web Browser

@juen, post #421

na mosie wersja 0.8.5 dziala ok, z tym ze na mosie nie ma amissl, jesli mialaby byc wersja na morphosa to morphos ma swoj openssl, tu np. uzyty https://www.morphos-team.net/files/src/3.20//rdesktop.tar.bz2
[#423] Re: Amelinium Web Browser

@juen, post #421

czy opcja TTF jest wyszarzona? na 16bit ta biblioteka ma błąd i niestety musiałem wyłączyć, na ekranach PAL i pozostałych RTG powinno dzialac

Tak, jest wyszarzona. Zmiana na 32bit pomogła, aczkolwiek zwolnienie jest dość zauważalne. W każdym razie dzięki.

moja Amiga ppc jest zakopana od ponad roku przez remont

Jako budowlaniec zwracam uwagę, że tak długi remont źle świadczy albo o ekipie remontowej, albo o inwestorze.
Osobiście bardzo ogromnie czekam na wersję WarpOS!
[#424] Re: Amelinium Web Browser

@Kitech, post #423

;)

w nastepnej wersji bedzie dzialac juz gadacz:

zarowno overflow czyli scrolle beda sie prawidlowo przesuwac i reagowac na rolke tak i wpisanie tresci poleci w tle obsluzone przez xhr z js, a wiadomosc po chwili sie pojawi i ekran odpowiednio przerysuje. niby nic wielkiego ale jednak :)
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem