Tak za bardzo nie wiedziałem gdzie to wrzucić. Tak więc odkopię swój wątek nieco i wrzucę tutaj.
Po wielu latach, czas rozstania nadszedł czas.
Ale spokojnie, idzie nowe. Bo tak już w życiu bywa.
Dobra bo jakąś drama sentymentalna wyjdzie z tego
A teraz poważnie, szykuje się do przesiadki na inne distro więc wrzucam taki luźny filmik, powiedzmy pożegnalny z Icarosa Desktop.
Przy okazji, jak ktoś mnie oglądał na moim kanale, to chcę poinformować, że Projekt Redaktor, jest już samodzielnym kanałem a nie playlistą. I ma już nowy adres: https://youtube.com/@projektredaktor?si=BvW5-zG0hKWfSRZg
Tak więc jak mieliście tam jakieś swoje ulubione filmiki i zostawiliście pod nimi jakieś lajki albo suby, to one znikły, bo filmiki są na nowo wgrane w nowym miejscu. Tak więc zachęcam i zapraszam, do zrobienia tego jeszcze raz. A jeśli ktoś w ogóle nie kojarzy mojego kanału, to zapraszam do zapoznania się z treściami zamieszczonymi.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.