@Vato, post #449
@ZbyniuR, post #452
@Dopuser, post #453
@KM, post #391
@Diabeł, post #455
Pod koniec roku mogą zamilknąć wszystkie telefony na karty pre-paid. Zostaną wyłączone, o ile osoby, które z nich korzystają, nie podadzą operatorom swoich danych osobowych. Taka będzie konsekwencja ustawy antyterrorystycznej
@Diabeł, post #457
Zgodnie z projektowanym rozwiązaniem dostawcy usług przedpłaconych w publicznej sieci telekomunikacyjnej zaprzestaną świadczenia usług abonentom, którzy nie podali wymaganych danych lub których dane nie zostały zweryfikowane przez dostawcę usług. Jednakże mając na uwadze konieczność przystosowania się dostawców usług przedpłaconych w publicznej sieci telekomunikacyjnej przedsiębiorców telekomunikacyjnych do projektowanych rozwiązań przewidywane jest, że przepis dotyczący zaprzestania świadczenia usług we wskazanym wyżej wypadku wejdzie w życie w terminie 6 miesięcy od dnia wejścia w życie ustawy.
@Diabeł, post #458
@Vato, post #459
to policja go namierzy
@Vato, post #459
jak ktoś poda numer na olx
@Vato, post #459
@Diabeł, post #462
@Diabeł, post #464
@Vato, post #465
@Dopuser, post #454
@KM, post #467
@Vato, post #468
@KM, post #469
@Dopuser, post #453
Jedyny powód dla którego imigranci w zdecydowanej większości przyjeżdżają jest po prostu socjal, nie praca czy integracja, bo co takiego poza kasą mogą zgniłe zachodnie społeczeństwa UE mogą im zaproponować? Katalog jakich wartości?
@KM, post #469
@recedent, post #471
@recedent, post #470
@KM, post #474
Wiecznie narzekają, przygadują jak to wszyscy wokół nich mają lepiej, na hasło: sprzedaj i idź do pracy obrażają się
@KM, post #474
@recedent, post #476
@KM, post #477
Daj mi te 50 ha ziemi klasy 4 lub lepszej i zostaję rolnikiem.
mam już lata, ale zaryzykowałem i nie żałuję. Początki są ciężkie wszędzie...
U nas gro rolników ma te 15-20ha i uprawia tak jak ojciec, dziadek i pradziadek, do tego świnki, krówki, kury i w sumie nic. Nie potrafią wykorzystać potencjału ziemi,
@KM, post #477