@Vato, post #600
@recedent, post #601
@Vato, post #600
...dzieci alkoholików wyszły na ludzi i to bez wyjątku każde z nich.
Pisałem o dzieciach a Ty już sam nie wiem o kim piszesz.
Masz krótką pamięć
Nie wiem gdzie ci co rośnie i jak ciągnie twój odkurzacz ... pendrajwy ... eeee ... no comment
@Diabeł, post #603
To ciekawe skąd się biorą kolejne pokolenia i tabuny niedołężnych 16 letnich alkoholików
@Vato, post #604
Biorą się zazwyczaj ze zwyczajnych odruchów emocjonalnych.
A ciekawe co było pierwsze jako czy kura? Alkohol czy patologia?
@Diabeł, post #602
@recedent, post #608
nikt nie "rozdaje kasy na wódkę" tylko wypłaca rodzicom świadczenie wychowawcze.
@Diabeł, post #609
@recedent, post #610
@Diabeł, post #611
Szefowa Kancelarii Premiera Beata Kempa, podczas środowej oceny rządu PO-PSL, powiedziała, że działalność zespołu Macieja Laska zajmującego się badaniem katastrofy TU-154M kosztowała Skarb Państwa 265 tys. złotych. Jak przy tym wypadają planowane koszty działania podkomisji ds. zbadania katastrofy smoleńskiej powołanej przez Antoniego Macierewicza?
Zespół został rozwiązany w dniu 1 października 2015 r. Oprócz wynagrodzenia dla członków zespołu w kwocie 222,6 tys. zł wypłacono środki w łącznej kwocie 42 tys. zł na usługi doradztwa, redagowania tekstów oraz utrzymywania strony faktysmolensk.gov.pl - tłumaczyła. Jak dodała, Maciej Lasek otrzymywał wynagrodzenie w wysokości 7-8 tys. zł, a pozostałe osoby - 6 tys. zł brutto miesięcznie.
@Diabeł, post #612
@Vato, post #615
@Diabeł, post #617
@Vato, post #618
@Diabeł, post #621
@Diabeł, post #623
@Vato, post #624
To całe 500+ na serio jest promilem w morzu kasy która wpływa i wypływa.
]To całe 500+ na serio jest promilem
@Diabeł, post #625
@Vato, post #626
@Diabeł, post #627