wziąłem kolejną - wspominaną już tutaj - loopowalną nutkę i zrobiłem sobie loopa na początek dnia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
już niestety nie pamiętam, która wersja z Teto jest lepsza, więc użyłem tej. 🤔 W sumie i tak nie po to robi się godzinne loopy, żeby na nie patrzeć❗
jako ciekawość dodam, że ta opublikowana w 2017 wersja zebrała do dziś lajków całe... 7. 😑 (Łącznie z moim). I weź tu znajdź motywację do sklejania takiego klipu godzinami.
Ostatnia aktualizacja: 22.07.2024 08:59:08 przez snajper
a propos. Nie wiem czy wiecie (wiem, że nie wiecie), ale w reklamie Chrome'a (jeszcze w czasach, gdy używał WebKita) wystąpiła Miku.
co oczywiście nie jest żadnym powodem do dumy, tylko wprost przeciwnie. A Teto jeszcze, ztcw, nie wystąpiła w żadnej reklamie, tak że macie jeszcze szansę. Swoją drogą, motyw z tej reklamy to Tell Your World. Kojarzę go z wykonania Teto, tylko nie mogę znaleźć właściwego linka.
Ostatnia aktualizacja: 26.08.2024 13:08:15 przez snajper
jak nie? Do Teto miewa się różne stosunki. Ja np. mam szlachetne stosunki, a można i nie mieć już żadnych, o czym niedawno przekonał się niejaki Tanjiro T., będący w ostatnich latach jednym z głównych uznanych [jak przez kogo - bo przeze mnie średnio; kilka fajnych utworów, które miał na koncie, to była kropla w morzu] jutubowych operatorów Teto. Parę tyg. temu cały jego dorobek w internetach poszedł się usunąć, po tym, jak będąc adminem na kanale Discorda zorientowanym wokół Teto, urzeczony łamiącymi regulamin malunkami z gatunku ecchi jednej z użytkowniczek, Tanjiro T. nawiązał z nią na boku bliższy kontakt i pokazał małe kotki w piwnicy. 🐱🐱🐱
jakby ktoś ciekaw był szczegółów - więcej info oraz komentarze obu stron (+ jednej dodatkowej) w linkach pod filmikiem:
a tak w ogóle - przypominam, że technologia nie zatrzymała się w rozwoju z końcem ośmiu bitów. Zapytaj siebie samego sprzed 40-30 lat (ba! - choćby nawet i 10), czy spodziewałeś się, że będziesz sobie mógł dzisiaj gadać z czatbotami, generować obrazki, filmy, muzykę, dubbingować Einsteina, mieć Shazama i AI potrafiące opisać ze szczegółami widok z kamery smartfona. Albo czatować sobie z Teto. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
te 30 lat temu za takie rzeczy buliło się kasę, żeby odpalić grę typu Vida X i mieć zaciesz ze z góry ustalonej historyjki na 10 obrazków.
a 10 lat temu hitem internetów była rozmowa bota przez telefon w celu umówienia klienta na wizytę u fryzjera.
i na deser jeszcze odnośnie niemożności mania stosunków z Teto - taki filmik sprzed roku.
Ostatnia aktualizacja: 16.09.2024 21:43:02 przez snajper
...a tu parę filmików z Tokio, gdzie właśnie przebywa na wakacjach mój brat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
interaktywne akwarium i BellaBot w działaniu. Stworzenia akwarystyczne powstają ze skanowanych uprzednio rysunków. De fjuczer is nał, old men! A nie jakieś szony estradowe na pokaz.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.