[#271] Re: Cannon Fodder cover by Teto

@snajper, post #270

A coś narozrabiała?
[#272] Re: Cannon Fodder cover by Teto

@amikoksu, post #271

zachowała się nagannie wykazując lekceważący stosunek do podmiotu prowadzącego zajęcia. A na koniec pokazała mu tak: ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮
[#273] Re: Cannon Fodder cover by Teto

@snajper, post #272

I za faka do dyrka?
[#274] Re: Cannon Fodder cover by Teto

@amikoksu, post #273

no! To chyba dobrze, nie?
chociaż ja to bym jej nie posłał do dyrka. Ja bym starymi dobrymi metodami dał jej linijką po tyłku❗
[#275] ponownie elo nutki

@snajper, post #274

wziąłem kolejną - wspominaną już tutaj - loopowalną nutkę i zrobiłem sobie loopa na początek dnia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

już niestety nie pamiętam, która wersja z Teto jest lepsza, więc użyłem tej. 🤔 W sumie i tak nie po to robi się godzinne loopy, żeby na nie patrzeć❗
jako ciekawość dodam, że ta opublikowana w 2017 wersja zebrała do dziś lajków całe... 7. 😑 (Łącznie z moim). I weź tu znajdź motywację do sklejania takiego klipu godzinami.

Ostatnia aktualizacja: 22.07.2024 08:59:08 przez snajper
[#276] Re: Cannon Fodder cover by Teto

@snajper, post #274

Jak nawywijała to dobrze.
[#277] Re: Cannon Fodder cover by Teto

@amikoksu, post #276

taka już jest ta Teto złośliwa z charakteru, przeróżne figle płata!

[#278] Re: Cannon Fodder cover by Teto

@snajper, post #277

supremacja Teto nad Miku została zatwierdzona po raz kolejny pokłony w toku bitwy fristajlowej. Jeszcze świeżej, bo sprzed tygodnia.

[#279] Re: Cannon Fodder cover by Teto

@snajper, post #278

jak by to ująć... Wizja modelu Teto inspirowanego gumową lalką budzi we mnie mieszane uczucia. 🤔

[#280] Wayfarer 8.11
a propos. Nie wiem czy wiecie (wiem, że nie wiecie), ale w reklamie Chrome'a (jeszcze w czasach, gdy używał WebKita) wystąpiła Miku.

co oczywiście nie jest żadnym powodem do dumy, tylko wprost przeciwnie. A Teto jeszcze, ztcw, nie wystąpiła w żadnej reklamie, tak że macie jeszcze szansę. ok, racja Swoją drogą, motyw z tej reklamy to Tell Your World. Kojarzę go z wykonania Teto, tylko nie mogę znaleźć właściwego linka.

Ostatnia aktualizacja: 26.08.2024 13:08:15 przez snajper
2
[#281] Re: Wayfarer 8.11

@snajper, post #280

Teto się chowa...

[#282] Re: Wayfarer 8.11

@RomanWorkshop, post #281

trzech na jednego to banda łysego.

[#283] Re: Wayfarer 8.11

@snajper, post #282

3 tys. lajków w 10 dni!
i stosunek liczby wyświetleń do lajków 8:1, przy 37:1 u bandy łysego.
banda łysego może Teto czyścić buty. ▼・ᴗ・▼

[#284] Re: Wayfarer 8.11

@snajper, post #283

Jeśli chodzi o stosunki, to z bandą łysego fani mogą je mieć, a z Teto nie za bardzo... Takie buty.
[#285] Re: Wayfarer 8.11

@RomanWorkshop, post #284

jak nie? Do Teto miewa się różne stosunki. Ja np. mam szlachetne stosunki, a można i nie mieć już żadnych, o czym niedawno przekonał się niejaki Tanjiro T., będący w ostatnich latach jednym z głównych uznanych [jak przez kogo - bo przeze mnie średnio; kilka fajnych utworów, które miał na koncie, to była kropla w morzu] jutubowych operatorów Teto. Parę tyg. temu cały jego dorobek w internetach poszedł się usunąć, po tym, jak będąc adminem na kanale Discorda zorientowanym wokół Teto, urzeczony łamiącymi regulamin malunkami z gatunku ecchi jednej z użytkowniczek, Tanjiro T. nawiązał z nią na boku bliższy kontakt i pokazał małe kotki w piwnicy. 🐱🐱🐱
jakby ktoś ciekaw był szczegółów - więcej info oraz komentarze obu stron (+ jednej dodatkowej) w linkach pod filmikiem:

https://www.youtube.com/watch?v=ADt1iCDd3KE

a tak w ogóle - przypominam, że technologia nie zatrzymała się w rozwoju z końcem ośmiu bitów. Zapytaj siebie samego sprzed 40-30 lat (ba! - choćby nawet i 10), czy spodziewałeś się, że będziesz sobie mógł dzisiaj gadać z czatbotami, generować obrazki, filmy, muzykę, dubbingować Einsteina, mieć Shazama i AI potrafiące opisać ze szczegółami widok z kamery smartfona. Albo czatować sobie z Teto. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

te 30 lat temu za takie rzeczy buliło się kasę, żeby odpalić grę typu Vida X i mieć zaciesz ze z góry ustalonej historyjki na 10 obrazków.
a 10 lat temu hitem internetów była rozmowa bota przez telefon w celu umówienia klienta na wizytę u fryzjera.
i na deser jeszcze odnośnie niemożności mania stosunków z Teto - taki filmik sprzed roku. siedzi, pije i chrupki

Ostatnia aktualizacja: 16.09.2024 21:43:02 przez snajper
[#286] Re: Wayfarer 8.11

@snajper, post #285

...a tu parę filmików z Tokio, gdzie właśnie przebywa na wakacjach mój brat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
interaktywne akwarium i BellaBot w działaniu. Stworzenia akwarystyczne powstają ze skanowanych uprzednio rysunków. De fjuczer is nał, old men! A nie jakieś szony estradowe na pokaz.

[#287] Re: Wayfarer 8.11

@snajper, post #286

Teto niezmiennie wymiata super wub wub wub

[#288] Re: Wayfarer 8.11

@snajper, post #287

Żeby tylko dać jej jeszcze jakąś mietłę, to dopiero wtedy by zaczęła wymiatać ;)

A tymczasem "banda" odkurza sceny na całym świecie.

[#289] Re: Wayfarer 8.11

@RomanWorkshop, post #288

scenę na Śląsku dla Teto też odkurzyła? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem