a więc przedstawiam wyniki śledztwa.
na wstępie dla uściślenia - autka są cztery, a nie dwa. Bo wokaloidy zostały przezornie obstawione autkami z obu stron, żeby nie miały gdzie uciec.
pierwszym tropem były napisy końcowe, w których wyraźnie stoi po chińsku, że model samochodu GB-01A.

Gugol tym tropem poprowadził do deviantarta, który z kolei zawierał trop dokładniejszy: "Car model by GB-01A on Bowroll". Biblioteka właściwa:
https://bowlroll.net/user/1373/files.
Niestety to nie koniec szukania, gdyż spośród dostępnych tam autek żadne jakoś bliżej nie przypominało mi któregokolwiek z filmiku. 🤔 Jedynym pokrywającym się częściowo z czerwonym autkiem była Honda, którą to załączyłem do outputa poniżej. A news z 2016 po przetłumaczeniu zdawał się tłumaczyć stan rzeczy:
29.12.2016.
Modele sprzed 2014 roku i niektóre inne modele zostały wycofane z domeny publicznej.
podparłem się bazą modeli z Gran Turismo, przeglądając wszystkie BMW i Hondy. Z nich to wyłowiłem BMW M3 GT2 i Hondy HSV-010.
na samochodach nie znam się kompletnie. Tak z przymrużeniem oka podobne. 🤔
jednak rzucały się w oczy różnice na przednim zderzaku BMW.
wreszcie na trop właściwy naprowadziło przejrzenie modeli autek na wikipedii -
https://en.wikipedia.org/wiki/LM_GTE
"GT Le Mans - RLL BMW Z4 - Mueller / Edwards / Werner". A dalej już z górki.
zostały jeszcze trzy autka.

A ta honda - po przejrzeniu wiki też nie wiadomo czy jest hondą, czy fordem... Czy może czymś jeszcze.
tymczasem dla umilenia czasu zebrałem dla państwa pozostałe wersje Stepa z udziałem Teto.

Niektóre są pełne, a niektóre demo.
youtu.be/X5Mg4KjS3Ms - tu tylko taki półp0rnos, również cierpiący na to, co autka (czyli że demo

), a przy tym ma lipną jakość. Plusem jest usytuowanie Teto na należnej jej pozycji centralnej.
youtu.be/gWiaDAbrDUE - implant version.
youtu.be/tGZEw7GfSg4 - guwniak version. Neru została zastąpiona guwniakiem, co przy współudziale Miku nadało tej wersji status niestrawnej.
youtu.be/6iRMIvjV9Ec - goth version.
youtu.be/qAEVe51-nwg - karnawał version. Z Teto w okularach.

No niby na jednym coverze też nosi okulary i mi to nie przeszkadza.
youtu.be/atMPwHLb9GA - lipne modele version.
a swoją drogą, takie zakończenie Horizon Chase Turbo byłoby dużo lepsze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnia aktualizacja: 17.06.2024 02:11:49 przez snajper