Komentowana treść: Aktualizacja AmigaOS 4
[#241] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@norbert74111, post #239

Straszne. Kolejna osoba która wszędzie widzi 13/15-nastolatków.
[#242] Re: Aktualizacja AmigaOS 4
Panowie powiem tyle . Nic dodac nic ujac, wrecz tarzam sie ze smiechu ;).

amigafan nie odpuszcza i zaklada nowe konta, norbert.... ech szkoda gadac, istny kabaret. Lubie to tak trzymac .
Co jak Co ale Linuksiarze tak sie nie kloca.
NO ale tu mamy Amigowy swiat :). Widac "miesem" trzeba sie obrzucac :D.
[#243] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@norbert74111, post #236

bo OpenGL którego MOS 2.0 wymaga też jest z unixa.

MOS 2.0 nie wymaga OpenGL.
[#244] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@Dopuser, post #235

> Podziwiam zapał że wam się chce...

...kłócić? ;)

> napiszcie o co wam chodzi bo się gubię...

Nie, proszę, błagam, bez takich pytań! Bo będzie następne 250 komentarzy! :D

> jestem Amigowcem czy nie ?

A to już jak chcesz. :) Na pytanie co znaczy być amigowcem już od bardzo dawna nikt nie zna odpowiedzi.
[#245] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@amigafan, post #225

jeśli ktoś wypowiada się nie znając istoty rzeczy to oczywiście tak... prawda ma to do siebie , że nie zależy od punktu siedzenia (surprise - nieprawdaż? ;) )
np. ja, zatwardziały mosowiec, znający OS4 jedynie ze screenshotów i kilku rzutów oka na żywy sprzęt z tym os na naszych imprezach, mogę jedynie powiedzieć, że mi się on nie podoba (przede wszystkim wizualnie). nie podoba mi się siermiężny WB (zwłaszcza w porównaniu do Ambienta), nie podoba mi się lansowane Reaction zamiast MUI, GlowIcon nie trawię... natomiast o Warpie, OpenGL, czy bibliotekach .so nic nie wiem w temacie OS4 - to i się nie wypowiadam
kiedyś brałem udział w tego rodzaju pyskówkach, jednak z czasem mi przeszło ok, racja
[#246] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@MinisterQ, post #240

morderczy wątek ;)
[#247] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@Grzegorz Kraszewski, post #167

Jak już tak nagradzasz tymi banami to nie zapomnij nagrodzić SirLeo za #180 - powiedział dokładnie to co ja.

cytacik z #180 autor SirLeo

"Dziecko, nie pouczaj mnie."

Przeczytaj dokładnie wszystkie komentarze i zwróć uwagę na tych którzy mnie obrazili, bo narazie tego nie zauważyłeś.

Za pomówienie jakiego dopuścił się fei obrażając amigafana powinien dostać takiego bana żeby mu lato upłynęło bez komentowania na PPA. To co powiedział i to publicznie można nawet podać do sądu.
Banuj kogo chcesz, ale stosuj równą miarę dla wszystkich, również tych którzy obrażają użytkowników/sympatyków AOS4.
[#248] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@Kiv_Master, post #247

jakoś nie umiejscawiam sirLeo na skali dzielącej sympatyków/przeciwników OS4... czy wszystko musi przebiegać według tego głupiego podziału poczętego kiedyś w czyjejś chyba nie do końca zdrowej głowie?
[#249] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@Grzegorz Kraszewski, post #231

Jaki jest sens wycinania z postu Fei kontrowersyjnego fragmentu, a pozostawienie go w tym wątku?
[#250] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@APC74, post #249

Jaki jest sens wycinania z postu Fei kontrowersyjnego fragmentu, a pozostawienie go w tym wątku?

Obserwator obiektywny zareklamował post Feia, i tam kontrowersyjny fragment został usunięty. O innych postach mowy nie było...
[#251] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@Kiv_Master, post #247

Pomysl sobie w jakim kontekscie SirLEO pisal te komentarze.

Prosze nie rob cyrku i nie uzalaj sie nad soba. Prosze o powrot do tematu newsa.
[#252] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@Dopuser, post #235

Nie jesteś bo nie masz AONE
[#253] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@Kiv_Master, post #247

nie zapomnij nagrodzić SirLeo za #180

Nie mogę dać bana właścicielowi portalu, przykro mi. Po prostu jest nieruszalny.

zwróć uwagę na tych którzy mnie obrazili

Wykaz poproszę. Z pominięciem SirLEO z powodów powyższych. A tak przy okazji to ja bym sobie dawno poszedł z portalu, na którym by mnie obrażano. Albo więc to lubisz, albo kłamiesz, że Cię obrażają. W obu przypadkach interwencja moderatora jest zbyteczna.

fei obrażając amigafana powinien dostać takiego bana żeby mu lato upłynęło bez komentowania

Załóż sobie własny portal i wtedy będziesz decydował kto i jakiego powinien dostać bana. Tutaj nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie. Mam nadzieję, że wyraziłem się dostatecznie jasno.
[#254] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@kiero, post #101

U mnie na MOSie działa Shogo ale nie mogę zmieniać giwer niestety
[#255] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@Grzegorz Kraszewski, post #253

Brawo. Ale myślę że tego tekstu niektórzy nie zrozumieją bo mają takie typowe staropolskie zaściankowo-szlacheckie zachowanie. Aczkolwiek przyznam że wiek jednak nie gra roli i uważam że nie powinien być jakimkolwiek przyczynkiem kłótni
[#256] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@kwolf, post #251

Pomyśl sobie w jakim kontekscie ja pisałem te komentarze.
Tu nie chodzi o użalanie, ale o sprawiedliwość.
[#257] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@Kiv_Master, post #256

"Sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie".
[#258] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@Arbuz, post #255

Niewielu z komentujących tu jest starszych niż ja. 8) Nawet taki Fei jest młodszy i to nie rok lub trzy. No mogłem inaczej to napisać, ale chciałem być delikatny, przepraszam.

Bardzo też proszę o nie komentowanie poczynań moderatorów, chodzi mi o takie "brawo, należało mu się" i tym podobne.
Dorośnijcie wszyscy! 8) Sami dajecie pretekst do takiego, a nie innego traktowania i później sie obruszacie wielce zdziwieni.
I proszę się mi tu teraz nie licytować na lata. Wasz wiek nikogo nie interesuje, tylko Wasze zachowanie, jak ktoś ma 30-40 lat, a zachowuje się jak gówniarz to czemu się dziwi?
[#259] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@SirLEO, post #258

Przecież napisałem że wiek nie powinien być przyczynkiem kłótni.
ps. Mam 31 lat ale czuję się młodszy
[#260] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@Grzegorz Kraszewski, post #250

Sądziłem, że jest to oczywiste że przy usuwaniu kontrowersyjnego tekstu kasuje się go również ze wszelkich cytowań.
Zwłaszcza, że tu nie było z tym problemu technicznego bo było tylko jedno cytowanie przez samego moderatora.
Ale jak widać myliłem się.
Zdaje się, że pozostanie dla mnie tajemnicą celowość i sens kasowania czegoś przy zostawianiu tego samego kilka postów niżej.
[#261] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@amigowiec0, post #260

Cytat został również ocenzurowany.
[#262] Re: Aktualizacja AmigaOS 4
Czy ten watek zostanie zamkniety? A moze przerodzi sie w najdluzszy topic na tym portalu?Czy rzad ustapi?I co z tym wszystkim maja wspolnego talibowie? a moze to spisek UFO?....No i najwazniejsze, gdzie tu Amiga?

Tego wszystkiego dowiecie sie juz za kolejne 260 postow ;)

Ostatnia edycja: 21.07.07 11:56:41
[#263] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@norbert74111, post #236

Wiem, że ten pan dostał chwilę odpoczynku, i nie odpowie od razu, ale chciałem zasugerować, że zdecydowana większość nie firmowanych przez ARB implementacji fragmentów API OpenGLa jest oparte o MESĘ, która została napisana pierwotnie dla AmigaOSu. Tym samym twierdzenia takie, jakie rzuca pan norbert, są co najmniej mało związane z rzeczywistością. Zresztą, nie tylko przez ten fakt, ale to szczegół. Więcej wiedzy, mniej pieniactwa.
[#264] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@DRACOX, post #262

No i najważniejsze pytanie, kto wybudował piramidy w Egipcie?
[#265] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@Kiv_Master, post #264

dzisiaj wieczorem w jedynce lecą "Gwiezdne Wrota", oglądnij to się dowiesz ;)
[#266] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@Kiv_Master, post #264

Brytyjczycy w roku 1920 aby przyciągnąć turystów.
[#267] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@smith, post #266

A nie czasem wcześniej francuzi pod wodzą Napoleona? :P
[#268] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@wali7, post #265

OK
[#269] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@Kiv_Master, post #267

Nie
[#270] Re: Aktualizacja AmigaOS 4

@Kiv_Master, post #268

kiv_master, jeszcze jeden taki głupi komentarz jak jeden z powyższych i polecisz na długi czas.
Inni niech też uważają!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem