[#615]
Re: Ceny Amig wczoraj i dziś
@c64portal,
post #614
ostatnio widziałem poszła an AL Amiga 500 za nieco ponad 500 zł. Co jest ceną wg mnie bardzo dobrą w obecnych realiach cenowych. brałbym ale już mam.
Po tyle mniej więcej się sprzedają. Po tyle mniej więcej kupowałem rev8, bo jakoś lubię rozbudowę do 2MB CHIP i RTC.
A1200 to tak 1300zł to okazja dzisiaj. W zależności od stanu i wyposażenia golasy oscylują w okolicach 2000zł-3000zł. Przynajmniej w moich okolicach.
Natomiast A1200 pomimo, że mam to przydała by mi się druga.
I skończysz z pięcioma
kolega snifferman przetrzymał tę prowokację i wykazał się stoickim spokojem ;)
Święta blisko, dużo wydatków, to i ludziom puszczają nerwy. Walki o karpie w promocji, walka o tanie Amigi. Takie bitwy bywają stresujące

Mam się bawić w dziecinadę przedszkolną? "HAHA, ja mam dużo Amig a ty nie masz wcale. Na nana nana, na nana nana

"
Na tym forum wielu użytkowników ma pokaźne kolekcje. Kilka czy kilkanaście egzemplarzy i to jeszcze różnych modeli to żaden fenomen w naszym środowisku. Przychodzi nowy użytkownik i się denerwuje, że ktoś ma więcej. Nie zdaje sobie tylko sprawy, że tu ludzie zbierają sprzęt dekadami, a ci co się rodzą - rodzą się nadzy
Za sam post #598 powinien IMO być ban. ale moderacja zrobi co uzna...
No mam nadzieję, że kolega
Szopinski78 się opamięta, bo jak w końcu kupi sobie Amigę, to może potrzebować naszej pomocy, a zakładanie nowego konta może okazać się dodatkowym kłopotem