Na trwającym właśnie węgierskim party Function 2018 ma się odbyć premiera gry Trap Runner. Jest to nowa gra autorów Solid Gold.
Póki co jest tylko informacja tekstowa dostępna na EAB, ale wkrótce powinno się to zmienić.
A mnie się właśnie grafika nie podoba - nie wygląda na wprost wypikselowaną a jakby zdigitalizowaną. Albo to taki styl graficzny, co po prostu mi nie leży.
Oj, zapowiada się gratka ;)
Fajne, włączyłem, pokręciłem się po pierwszym etapie i już mi się podoba.
Jak dla mnie (maniaka Giany Sisters) bardzo pasuje. Solid Gold ukończyłem, więc tutaj się sprawdzę :)
Fajnie, fajnie, coraz więcej zapowiedzi bardziej lub mniej interesujących gier na amigę :)
Czy mi się wydaje czy to zebrana kasa za wygraną w konkursie tak motywuje do działania?
Parę miesięcy temu miałem w planach zrobić Dino w Backbone ale widzę, że ktoś mnie już uprzedził.
Co prawda nie jest to Backbone ale efekt końcowy podobny. Pomimo, że gra korzysta z grafik w 4 kolorach to podczas gry widać tylko 2. Nie da się więc ich pokolorować a szkoda. Jak znajdą się 3 chętne osoby to mogę przygotować moją wersję Dino w 32 kolorach w BB. Gra miałaby drugoplanowe tło na podobnej zasadzie co Nutmeg.
Kazdy ma w chrome ;) i nie jest jednoprzyciskowa, bo jeszcze sie trzeba schylac :p i wlasnie o to chodzi w kazdym porcie tej gry zeby mial taka grafike i tak samo wygladal ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.